Nieuw kantoormeubilair nodig, maar krap budget?

Publicatiedatum: 28 apr. 2023 10:00:00

Nieuw kantoormeubilair nodig, maar krap budget?

Het is tijd om jouw kantoorinrichting naar een hoger niveau te tillen. Maar voordat je gaat bestellen en je hele budget daaraan besteedt, hebben we een ander voorstel voor je: het leasen van kantoormeubilair.

Leasen

Leasen, ja! En het is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Ook voor kleinere ondernemingen kan het leasen van kantoormeubilair een slimme optie zijn. Hieronder hebben we enkele voordelen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen

Allereerst, het is voordelig voor jouw financiën. In plaats van in één keer een groot bedrag uit te geven voor nieuwe meubels, betaal je in kleine termijnen. Zo kun je meer geld besteden aan andere belangrijke zaken, zoals bijvoorbeeld vaste en variabele lasten op tijd betalen.

Ten tweede, je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Als er iets mis is met het meubilair, neem je gewoon contact op met ons en wij regelen het voor je. Zo hoef je geen dure reparatiekosten te betalen en kun je je concentreren op belangrijker zaken, zoals het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Tot slot, het is goed voor het milieu. Door te kiezen voor het leasen van kantoormeubilair, verminder je de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd door oude meubels weg te gooien en nieuwe aan te schaffen. Bovendien is ons dochterbedrijf als leasemaatschappij gespecialiseerd in het recyclen en hergebruiken van meubilair, waardoor we gezamenlijk de ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.

Kortom, het leasen van kantoormeubilair is een slimme keuze voor ondernemers die graag willen besparen op kosten, zich willen concentreren op hun kernactiviteiten en tegelijkertijd hun steentje willen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Bovendien adviseren wij je van A tot Z om tot een goede inrichting te komen, zodat ook echt aan alles gedacht wordt, zoals ook wettelijke verplichtingen.

Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om jouw kantoorinrichting te vernieuwen! Vul daartoe onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met je op.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog