De pijnlijke les van een foute bureaustoel; Het belang van ergonomie!

Publicatiedatum: 18 jan. 2024 11:00:00

De pijnlijke les van een foute bureaustoel; Het belang van ergonomie!

In 1994, in mijn knusse zolderkamertje, begon mijn avontuur in de wereld van het ondernemen. Met meer ambitie dan geld, toverde ik die ruimte om tot een kantoortje. De financiële middelen waren beperkt, maar mijn dromen waren groots. Dus wat doe je dan? Juist, je gaat op jacht naar koopjes.

Op een dag stuitte ik bij een meubel-dump-firma op een bureaustoel die eruitzag alsof hij rechtstreeks uit een chique directiekamer kwam. En dat voor een prijs waarvoor je normaal gesproken hooguit een houten keukenstoel koopt! Ik was in de wolken. "Dit is het," dacht ik, "nu zien klanten een echte directeur zitten als ze mijn zolderkamer bezoeken!" Haha, ik was jong en naïef.

Inderdaad, wat een naïviteit. Die stoel, die er zo professioneel uitzag, bleek de aartsvijand van mijn rug te zijn. Zitten was als een marteling; ik kreeg meer rugpijn dan klanten. Wat had ik een spijt! Als ik toen maar geweten had van ITC Furniture, bekend sinds het internet-tijdperk ook als kantoorartikelen.nl.

ITC Furniture weet wat ergonomie is 

ITC Furniture, waarom kende ik jullie toen nog niet? Met jullie assortiment van vriendelijk geprijsde bureaustoelen die geen rug-, nek-, of andere lichamelijke klachten veroorzaken, hadden jullie mijn redding kunnen zijn. En dan te bedenken dat jullie na al die jaren, nog steeds die geweldige service en kwaliteit bieden én gewoon alles van ergonomie weten!

De waarde van kwaliteitsmeubilair en persoonlijke service

Voor degenen die in dezelfde valkuil dreigen te vallen als ik destijds, neem een tip van mij aan: voor weinig geld vind je al een goede bureaustoel in de webshop van kantoorartikelen.nl

Voor degenen die al een paar jaar verder onderweg zijn en/of voldoende budget ter beschikking hebben neem contact op met de afdeling ITC Furniture: +31 (0)45 – 522 93 11 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon.

Dit geldt zowel voor als je 1 stoel zoekt of bezig bent met een compleet nieuwe inrichting. En dan doe je het meteen goed, zoals ik sinds 1999, inmiddels een paar jaar verder als ondernemer tot aan de verkoop van mijn bedrijf, mij goed heb laten adviseren. Dankzij ITC Furniture heeft geen enkele medewerker van mijn bedrijf -ik ook niet-, lichamelijke klachten gekregen, althans niet door verkeerd zitten.

Tegenwoordig heb ik het over “ons” als ik over kantoorartikelen.nl en ITC Furniture schrijf. Sinds een paar jaar werk ik met veel vreugde bij dit prachtige bedrijf.


Wist je trouwens dat men bij ons meubilair ook kan leasen? Lees hierover meer in mijn blog: nieuw-kantoormeubilair-nodig-maar-krap-budget

Bel ons, mail ons, stuur desnoods een postduif, maar zorg dat je niet eindigt zoals ik in 1994, met een 'geweldige deal' die meer pijn dan plezier oplevert!

Een greep uit de bureaustoelen van de webshop

Levering (verwacht):
Bureaustoel Topstar Point 91 zwart

€ 248,74*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Topstar Wellpoint 30 zwart

€ 179,72*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Topstar open point sy deluxe zwart

€ 165,34*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Topstar Head Point RS zwart

€ 311,04*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Euroseats Evora zwart

€ 236,21*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Topstar Light Star 10 zwart

€ 231,80*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Topstar Open Point P zwart

€ 156,41*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Euroseats Curve kunststof voetenkruis zwart

€ 484,84*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Euroseats Curve Deluxe zwart

€ 654,37*
Levering (verwacht):
Bureaustoel Topstar TD Lux 10 zwart

€ 292,11*

Bureaustoelen

Veel bureaustoelen
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog