0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Lage kasten

Alle producten

51 resultaten

We hebben een divers aanbod van prachtige lage kasten die ontworpen zijn voor het onderwijs. Conen gmbh is van origine een Duitse schoolmeubelfabrikant. Deze lage kasten zijn ontstaan vanuit de ervaring van dit Duitse bedrijf. Zij weten welke eisen een onderwijsinstelling stelt aan hun meubilair.

Indeling en afmetingen

In ons aanbod hebben we kasten met legborden, geschikt voor boeken, speelgoed, lesmiddelen, schooltassen, tekeningen of zelfs schoenen. Deze zijn leverbaar in verschillende vakken. Als je niet vind wat je zoekt, geen zorgen: wij kunnen je helpen. Alle kasten kunnen verder worden aangepast. Het aantal legborden, de afmetingen van de vakken of zelfs de afmetingen van de kast kan naar wens worden aangepast.

Slimme opbergmiddelen

Met name voor het onderwijs zijn de kasten met Ergo Tray kratten en InBox kratten interessant. Deze slimme opbergmiddelen zijn perfect voor het onderwijs. Ze zijn makkelijk te herkennen door hun kleuren en uitneembaar tot aan de werkplek. Elke scholier kan zo de spullen meenemen tot aan hun schooltafel en hierin worden geschoven. Aan het einde van de les kan alles centraal weer worden opgeslagen in de kast.

Personalisatie

De kasten van Conen zijn verder te personaliseren. Zo kun je het klaslokaal precies inrichten zoals je wilt met de sfeer wat je beoogt. Kinderen willen niet bij de tandarts leskrijgen dus stap af van wit en grijs, maar kies voor iets kleurrijks.  Alle Ergo Tray kratten en Inbox kratten zijn te krijgen in diverse kleuren. Je kunt bij je bestelling precies aangeven hoeveel je in welke kleur wilt hebben.

 Alle kasten zijn leverbaar in 25 verschillende decors, waarvan 20 tegen een kleine meerprijs van 10%. De deuren kunnen in afwijkende kleur worden geleverd of zelfs met whiteboard oppervlak zodat de deuren beschrijfbaar zijn. Er is hartstikke veel mogelijk, teveel om op te noemen. Bel gerust met ons en wij helpen je verder.