0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Hoge kasten met deuren

Alle producten

78 resultaten

Hoge kasten zijn handig om veel spullen op te bergen per vierkante meter. Op de bovenste planken kunnen spullen worden gelegd waar bijvoorbeeld kleinere kinderen niet bij mogen. Deze kasten kunnen daarnaast worden uitgerust met een slot zodat er niemand ongewenst toegang kan krijgen. De kasten zijn verkrijgbaar met een kastdiepte van 40, 50 of 60 centimeter. Dit maakt het mogelijk om er grotere spullen zoals muziekinstrumenten of reanimatiepoppen in op te bergen. En mocht er ergens een nis zijn van 92.5 of 107 cm, dan kunnen we zelfs een “maatwerkkast” leveren. Kijk naar de stalenkaart voor de beschikbare kleuren en houtdecors. 

Veiligheid

Conen kasten worden geleverd met verschillende deuren. De deuren met raam zijn uitgerust met een speciaal kunststof veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas breekt niet zo snel als normaal glas en laat minder gevaarlijke scherven achter. Kinderen lopen zo minder snel verwondingen op. Veiligheid op school is belangrijk. Conen rust daarom alle producten met ramen uit met veiligheidsglas. 

Kleuren helpen de leerlingen en beïnvloed de sfeer

Alle kasten zijn leverbaar in verschillende kleuren en decors. Standaard worden kasten in beuken geleverd. Andere kleuren zijn mogelijk tegen een lichte meerpijs. Het bepaalt de uitstraling van het klaslokaal. De deuren kunnen worden geleverd in de basis kleur van de kast. Als je afwijkende kleuren deuren wilt kan dit. Kleurrijke deuren zijn vooral geschikt voor basisscholen en de kinderopvang. Een leraar kan tegen het kind zeggen in welke kleur deur de spullen liggen. Het klaslokaal ziet er ook nog eens levendiger uit. Dit stimuleert de creativiteit. Deze kunnen zelfs worden geleverd met beschrijfbare Board Cabby deuren – met een beschrijfbaar whitebord oppervlak. Kinderen kunnen hun creativiteit loslaten en het klaslokaal eigen maken. Zo maakt u het klaslokaal ook nog eens persoonlijk. 

Voor elk soort school of onderwijsinstelling is kleur belangrijk. De kleur bepaalt de indruk en de sfeer. Als ouders, kinderen en jongvolwassen langskomen op open dagen krijgen ze een bepaalde indruk van een school. Door na te denken over de kleur kan een school zich onderscheiden van de concurrent.

Maatwerk

Conen heeft een heel ruim assortiment hoge kasten. De kans is heel klein dat je niet tegenkomt waar u naar zoekt. Vind je toch iets, maar is het net niet wat je zoekt? Geen probleem! Wij denken met je mee en komen met een oplossing. Wil je de kast toch iets lager of hoger? Dat kan in samenspraak. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.