0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Whiteboard reinigen

Alle producten

25 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Wat is het beste whiteboard voor mij

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Je kan een whiteboard op verschillende manieren schoonmaken. In de meeste gevallen gebruik je een wisser met vilt of een wisselbaar reinigingsdoekje. KantoorArtikelen.nl heeft wissers in diverse uitvoeringen, ook magnetische zodat ze aan het bord blijven hangen. Voor hardnekkiger werk hebben we reinigingsspray, waaronder de zogenaamde Renovatie en DeepClean reinigingsspray, waarmee je zelfs de inkt van permanente markers kunt verwijderen. Overigens: Je kunt ook een starterset of starterkit aanschaffen; dit is een set waar al je whiteboardbenodigdheden in zitten; stiften, wisser,stifthouder, magneten en reinigingsspray. Alles in een extra voordelige set. 

#Tip 1 Laat teksten of tekeningen niet onnodig lang op je whiteboard staan om te voorkomen dat je whiteboard onnodig snel grauw wordt.

#Tip 2 Een veel gemaakte fout: er wordt per ongeluk met een permanente marker op een whiteboard geschreven. Oei...dat is niet goed! Gelukkig hoeft je whiteboard niet meteen naar het oud ijzer. Wij verkopen een speciale whiteboardrenovator, waarmee de kans zeer groot is dat je het schrijfvlak van je whiteboard weer mooi schoon krijgt.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact