0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Whiteboard accessoires

Alle producten

87 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Wat is het beste whiteboard voor mij

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Denk ook aan de accessoires voor je whiteboard!

Whiteboards worden ook vaak magneetbord of viltstiftborden genoemd; ze zijn bijna altijd magnetisch, zodat je er allerlei accessoires op kunt ‘plakken’. Je kan met de traditionele ronde magneten bijvoorbeeld losse papieren op het bord fixeren. Maar er bestaan ook magnetische tapes om je bord van een indeling te voorzien. Verder zijn er allerlei magnetische symbolen te koop.

Whiteboardstiften
Whiteboardstiften hebben de eigenschap dat je ze weer kunt uitwissen wanneer je ermee op een hard en glad oppervlak hebt geschreven. Ze zijn verkrijgbaar met een normale ronde punt of met een zogenaamde beitelpunt. Met die beitelpunt kun je, als je de stift onder een bepaalde hoek houdt, een lijndikte van 3-5mm tekenen. Met het spitsere deel bereik je gemiddeld een lijndikte van 1mm.
KantoorArtikelen.nl heeft ook zogenaamde ECO stiften, die voor meer dan 50% uit gerecycled materiaal bestaan. Staat voor jou duurzaamheid voorop, dan zijn de ECO stiften een goede keuze.

Whiteboardwissers
Je kan een whiteboard op verschillende manieren schoonmaken. In de meeste gevallen gebruik je een wisser met vilt of een wisselbaar reinigingsdoekje. KantoorArtikelen.nl heeft wissers in diverse uitvoeringen, ook magnetische zodat ze aan het bord blijven hangen. Voor hardnekkiger werk hebben we reinigingsspray, waaronder de zogenaamde Renovatie en DeepClean reinigingsspray, waarmee je zelfs de inkt van permanente markers kunt verwijderen. Overigens: Je kunt ook een starterset of starterkit aanschaffen; dit is een set waar al je whiteboardbenodigdheden in zitten; stiften, wisser, stifthouder, magneten en reinigingsspray. Alles in een extra voordelige set.

Whiteboards worden overigens ook vaak magneetbord of viltstiftborden genoemd; ze zijn bijna altijd magnetisch, zodat je er allerlei accessoires op kunt ‘plakken’. Je kan met de traditionele ronde magneten bijvoorbeeld losse papieren op het bord fixeren. Maar er bestaan ook magnetische tapes om je bord van een indeling te voorzien. Verder zijn er allerlei magnetische symbolen te koop.

Vrijwel elk whiteboard wordt geleverd met een afleggoot, waar je een paar stiften en een wisser op kunt leggen. Er bestaan ook magnetische stifthouders, waar je stiften in kan klemmen.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact