0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Printpapier gekleurd

Alle categorieën

Alle producten

253 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Wat is het beste printpapier: A-label vs. Whitepaper

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Op zoek naar gekleurd printpapier op A4 of A3 formaat? Gevonden! Zeg het maar: kanariegeel, koraalrood, zalmroze, azuurblauw, grasgroen, babyblauw, oranje, felgeel, crème, lila, ivoor, flamingo, parelgrijs, bosgroen, koningsblauw… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom: you name it, we have it! En vind je jouw favoriete kleur niet? Dan bel of mail je ons meteen en wij gaan voor jou op zoek.

Wat zijn de voordelen van gekleurd printpapier?

Op gekleurd papier komen jouw woorden toch weer heel anders uit de verf. Wat een simpel, maar evenzo geniaal idee is het ooit geweest om ook printpapier in alle kleuren van de regenboog op de markt te brengen. De ideale oplossing voor iedereen die dingen graag net iets anders aanpakt. Want laten we eerlijk zijn: niemand kan ontkennen dat zo’n gekleurde pagina honderd keer meer opvalt dan zijn blanke broertje. Dus wil je je woorden of ideeën extra kracht bijzetten, dan kies eens voor gekleurd papier.

Gekleurd printpapier is tegelijkertijd de ideale oplossing als je onderscheid wilt aanbrengen tussen verschillende soorten documenten. En wat dacht je van de toepassingsmogelijkheden in je archief?

En zo’n pak is ook altijd leuk voor thuis, de kinderen zullen je dankbaar zijn! Schroom vooral niet om ook het kind in jezelf weer even wakker te schudden met een stapeltje papier in jouw eigen lievelingskleur.

Formaten en dikstes van gekleurd papier bij Kantoorartikelen.nl

Ons gekleurd printpapier is verkrijgbaar in A4 formaat en in A3 formaat. De dikte van het gekleurde papier varieert van 80 grams tot wel 240 grams (die dikste vellen papier kun je dus ook heel goed gebruiken als omslag voor een ingebonden presentatie of rapport).

Kun je gekleurd papier ook gebruiken om te kopiëren?

Het is goed om te weten dat ons gekleurd papier zowel voor laserprinters alsook voor inkjetprinters geschikt is. En je kunt er ook op kopiëren; denk er wel aan dat een donkere ondergrond (dus een donkere kleur papier) met zwarte letters geen bijzonder goed kopieerresultaat zal laten zien; als je je gekleurd papier ook wilt gebruiken om te kopiëren, kun je dus beter voor een lichtere kleur kiezen.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact