0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Ladeblokken en rolcontainers

Alle producten

39 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

De rol van de kantoorkast anno nu

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Iedereen op kantoor heeft eigenlijk een ladenblok nodig. Ladenblokken zijn handig om persoonlijke spullen en documenten te bewaren bij je bureau voor als je dit snel nodig hebt. Of je nu thuiswerkt of op kantoor, een ladenblok zorgt ervoor dat je altijd de juiste spullen voorhanden hebt. Anderzijds betrappen tegenwoordig we velen die een ladenblok gebruiken als 'de wachtkamer voor de prullenbak'.

Plaatsing van het ladenblok

De kwaliteit van een ladenblok is afhankelijk van waar je hem gaat plaatsen. Voor een kantoor is het belangrijk dat je een ladenblok uitzoekt met een blokkeringssysteem, zodat de lades niet dichtslaan en voor onnodig lawaai zorgen op kantoor. Ladenblokken zijn vaak gemaakt van metaal waardoor bij dichtslaan de platen gaan vibreren en dit voor meer lawaai zorgt dan een houten kast.Je kan kiezen tussen verrijdbare ladenblokken en blokken op een plint.

Afmeting van het ladenblok

De hoogte is afhankelijk van het bureau wat gebruikt wordt. Als je op kantoor geen vaste werkplekken meer hebt, is het mogelijk dat bepaalde werknemers het bureau lager zetten dan een ander. Kies dan voor een wat lagere ladenblok. Dan komt het minder snel voor dat je elektrische verstelbare bureau niet goed gebruikt kan worden.  Echter wil je wat extra opbergruimte, zet het ladenblok dan naast je werkplek en voorzie het van een topblad gelijk aan je buro. Dan kun je op een ladenblok een stapel brievenbakjes of een A4 multifunctional uitstekend plaatsen nabij je werkplek en houd je toch voldoende bladruimte over aan je buro, zodat je lekker kan werken. 

Ladenblokken worden in vele maten gemaakt. Samengevat heb je een ladenblok van ongeveer 55-60cm diep en een ladenblok van ca 75-80cm diep. Het kleine blok plaats je eenvoudiger onder je buro. Het diepe blok kun je precies even diep bestellen als je buro en indien je 'm dan naast je buro zet, past dit precies en ziet je werkplek er verzorgd uit.

Ladenblokken worden geleverd met 2,3 of 4 lade's en/of een pennelade. De hoogte van de lade kan varieren; de pennenlade is geschikt om pennen, paperclips en dergelijk materiaal in te leggen. In de kleine lade kun je schrijfblokken, dossiers en dergelijke prima opbergen tot een dikte van gemiddels 8-10cm. De diepe lade is vaak geschikt om A4 frontale hangmappen in te kunnen hangen. Indien je een ladenblok koopt met een bodem in die lade, kun je allerhande grotere dingen kwijt nabij je werkplek.

Aanwezigheid en plaatsing van een slot

Het kan van belang zijn dat het ladenblok beschikt over een slot. Op kantoor of thuis kun je ervoor kiezen mensen te onthouden van het delen van de kast. Sommige ladenblokken hebben alleen de bovenste of onderste deur beveiligd en andere alle deuren. Denk na over welk deel van het ladenblok je wilt afsluiten. Voor organisaties met flexibele werkplekken kan dit ook ervoor zorgen dat collegas plekken gaan claimen of ze beschikken over ladenblokken met slot zonder functie.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact