0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Meubilair

Alle categorieën

Welkom bij de afdeling Projectinrichting van KantoorArtikelen.nl. Als onafhankelijke inrichter hebben wij al vele honderden bedrijven, scholen, instellingen, maar ook huizen ingericht.
We maken graag kennis met jou om samen aan de slag te gaan om ook van jouw ruimte een fijne (werk)omgeving te maken!  Speciale aandacht voor onze snelleverprogramma's... heb je het heel snel nodig, dan staan we je bij met bureaus, bureaustoelen, kasten, ladenblokken, bezoekerstoelen, schoolsets, alle denkbare accessoires binnen de kortst denkbare levertijden. Bel ons maar meteen 045-5229311.

Wist je trouwens dat je bureaustoelen en andere inrichtingselementen niet per se hoeft te kopen? Kantoormeubelen leasen is óók een optie! Met alle voordelen van dien. KantoorArtikelen.nl is al sedert de jaren '80 actief als inrichter en heeft ook buiten Nederland al menige opdracht als inrichter volbracht. Inrichten van kantoren is steeds complexer aan het worden. Het gaat zeker niet alleen meer om bureaus, bureaustoelen en opberging. Met dank aan het nieuwe werken zijn vele nieuwe werkvormen ontstaan en leveren we tegenwoordig ook allerhande kantoormeubelen waar je aan kunt overleggen, of juist louchen, flexplekken, akoustische hulpmiddelen, ergonomische hulpmiddelen enzovoorts. We zijn onder andere partner van deze bekende namen van fabrikanten:  Herman Miller, Voortman kantoormeubelen, Haworth, Interstuhl, Felicerossi, Conen, Assman, Magis, Strackk, Swan, enzovoorts.