0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Whiteboard reinigen

Alle producten

19 resultaten

Je kan een whiteboard op verschillende manieren schoonmaken. In de meeste gevallen gebruik je een wisser met vilt of een wisselbaar reinigingsdoekje. KantoorArtikelen.nl heeft wissers in diverse uitvoeringen, ook magnetische zodat ze aan het bord blijven hangen. Voor hardnekkiger werk hebben we reinigingsspray, waaronder de zogenaamde Renovatie en DeepClean reinigingsspray, waarmee je zelfs de inkt van permanente markers kunt verwijderen. Overigens: Je kunt ook een starterset of starterkit aanschaffen; dit is een set waar al je whiteboardbenodigdheden in zitten; stiften, wisser,stifthouder, magneten en reinigingsspray. Alles in een extra voordelige set. 

#Tip 1 Laat teksten of tekeningen niet onnodig lang op je whiteboard staan om te voorkomen dat je whiteboard onnodig snel grauw wordt.

#Tip 2 Een veel gemaakte fout: er wordt per ongeluk met een permanente marker op een whiteboard geschreven. Oei...dat is niet goed! Gelukkig hoeft je whiteboard niet meteen naar het oud ijzer. Wij verkopen een speciale whiteboardrenovator, waarmee de kans zeer groot is dat je het schrijfvlak van je whiteboard weer mooi schoon krijgt.