0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Whiteboard glas

Alle producten

42 resultaten

 

Glazen whiteboards zijn de allernieuwste trend; ze zien er dan ook prachtig uit. Het schrijfvlak bestaat uit 5 mm gehard wit glas, dat heel gemakkelijk te beschrijven en te reinigen is. Echt een bijzonder fraai en duurzaam whiteboard, dat altijd wordt geleverd inclusief ophangset. Een bijzonder fraaie en duurzaame keuze (vinden wij).

Wil je lang plezier wilt hebben van je whiteboard dan is het echt de moeite waard om iets meer te betalen. Een whiteboard van glas of emaille blijft veel langer mooi dan een gelakt whiteboard; bij normaal gebruik minimaal 25 jaar. 

Wil je een whiteboard kopen? Dan is het van belang dat je weet hoe vaak je het whiteboard gaat gebruiken. Ga je het whiteboard een paar keer per week beschrijven? Kies dan vooral voor een glazen of emaille whiteboard. Voor incidenteel gebruik is een gelakt whiteboard goed genoeg. KantoorArtikelen.nl biedt de keuze uit talloze maten, dus zoek op je gemak een maat uit die goed past in de ruimte waar je het bord gaat gebruiken. Wij leveren een montageset bij elk whiteboard, hier zitten standaard plugjes bij. Ga je het bord op een holle wand of gipswand monteren? Denk er dan aan dat je hier speciale pluggen voor nodig hebt.

Bel (045/52 29 311) of mail ons (info@kantoorartikelen.nl) gerust voor advies.

Denk ook aan de accessoires voor je whiteboard!