0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Lijmen en kleven

Alle categorieën

Alle producten

43 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Deze kantoorartikelen zijn een must op kantoor!

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie


Lijm kopen? Hier vind je ons uitgebreide assortiment lijm, lijmrollers en lijmstiften. Lijm is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Maar wat is nou het verschil tussen al die lijmsoorten? Wij zetten ze voor je op een rij, zodat jij de beste keuze kunt maken.

1. Lijmsoorten in tubes

Misschien wel de allerbekendste: lijm in een tube. Niet alleen bekend, ook erg populair. Dit zijn de meest gebruikte lijmsoorten in tubes:

Alleslijm

De grote alleskunner onder de lijmsoorten in tubes. Met alleslijm kun je bijna alle materialen lijmen; van hout tot papier en van glas tot metaal. Alleslijm of multilijm is vaak gelvormig. Het voordeel hiervan is dat de kans op druppen minimaal is.

Contactlijm

Contactlijm is een synthetische lijm. Je verdeelt de lijm op de vlakken die je aan elkaar wilt plakken. Je moet de lijm wel eerst even een paar seconden laten verdampen, voordat je vlakken aan elkaar kleeft.

Secondelijm

Secondelijn droogt heel erg snel (zoals de naam al doet vermoeden) en is dus bijzonder handig als je heel snel iets wilt lijmen. Secondelijm is een krachtige lijmsoort op basis van cyanoacrylaat en maakt, zoals gezegd, bijzonder snel een lijmverbinding.

Speciaallijm

Speciaallijm gebruik je voor speciale lijmklussen. Bijvoorbeeld voor het lijmen van leer, textiel of rubber. Speciaallijm is een flexibele lijmsoort en kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt.

Hobbylijm

Het grote voordeel van hobbylijm is dat het heel gemakkelijk te verwijderen is; van kinderhandjes, van kleding en van meubilair.

Glutofix

Speciaal voor kinderen of volwassenen met een glutenallergie. Glutofix maak je eenvoudig aan met water, hij droogt kleurloos op en is ook weer uitwasbaar met koud water.

2. Lijm in een spuitbus

Spuitlijm of lijm in een spuitbus is vooral handig als je grote oppervlaktes moet lijmen. Dankzij de spuitnippel verdeel je de lijm heel gelijkmatig. Vooral geschikt voor het lijmen van kwetsbare materialen zoals foto’s, illustraties, tekeningen, drukwerk, displaymaterialen etc.

3. Lijmrollers

Een lijmroller is de ideale oplossing voor diverse lijmklussen die snel en nauwkeurig moeten worden gedaan: papier of karton vastlijmen, foto’s inplakken, posters op de muur bevestigen. Je kunt met een lijmroller heel precies lijmen; dankzij het rolmechanisme voorkom je dat de lijm uitloopt en er ontstaan geen ongewenste luchtbellen op je papier.
Lijmrollers zijn tegenwoordig bijna allemaal gemaakt van oplosmiddelvrije lijm en dat is een stuk beter voor het milieu. Je kunt kiezen voor een navulbare of niet-navulbare lijmroller. Natuurlijk vind je in onze shop ook de bijbehorende navulcassettes. Qua lijm heb je nog de keuze uit permanent hechtende lijn of niet-permanent hechtende lijm.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact