0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Insteekmappen

Alle categorieën

Alle producten

180 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Alles over insteekmappen en insteekhoezen

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Het grootste voordeel van insteekmappen is dat je je papieren niet hoeft te nieten of te perforeren om ze op te bergen. Je steekt de papieren namelijk makkelijk in de map en je haalt ze er ook net zo makkelijk weer eruit. Je kunt de inhoud dan ook heel snel en eenvoudig aanpassen. Dus deaal voor het bij elkaar bewaren of meenemen van losse documenten. Zo raak je nooit meer iets kwijt. Bovendien kun je je de documenten ook gemakkelijk sorteren met een setje insteekmappen. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende soorten insteekmappen:

Showtassen

Een showtas heeft aan één zijde een perforatiestrook (met 4, 11 of 23 gaten), zodat je hem gemakkelijk in een ordner, een klapper of een ringband of een soortgelijk opbergmechanisme kunt opbergen. Let wel even op dat je kiest voor de juiste perforatiestrook (dus dat je genoeg perforatiegaatjes hebt; liever te veel dan te weinig!). Showtassen zijn geschikt voor alle denkbare toepassingen.
Je vind bij ons showtassen voor papieren op A4-formaat, maar we hebben ook uitvoeringen met een harmonicavouw voor extra dikke stapels papier, voor visitekaartjes, dia's, CD's etc.

L-mappen

L-mappen zijn insteekmappen zonder perforatie en met een opening aan een korte bovenzijde en aan de lange rechterzijde (vandaar de benaming L). Op die manier kun je documenten snel in en uit de map halen. Vooral tijdens een presentatie of tijdens meetings kan dit extra handig zijn. L-mappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diktes.

U-mappen

U-mappen zijn voorzien van één opening aan een korte bovenzijde. Als je absoluut niet het risico wilt lopen dat er papieren uit je map glijden, dan is de U-map de meest veilige oplossing.  

Showtassen, L-mappen en U-mappen zijn leverbaar in een generfde sinaasappelachtige structuur of in een glasheldere uitvoering.
De meest gebruikte materialen zijn PP (polypropyleen) en PVC.
Wij hebben ook allerlei milieuvriendelijke alternatieven; neem hier vooral een kijkje als duurzaamheid voor jou een belangrijk thema is.

Bij KantoorArtikelen.nl vind je insteekmappen in talloze maten en materialen. We hopen dat jouw ideale insteekmap ertussen staat. En vind je hem niet? Dan aarzel niet en bel of mail ons, want wij gaan heel graag samen met jou op zoek!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact