0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Verzameldoos voor lege patronen

Alle producten

7 resultaten
Helaas geen afbeelding gevonden.
Helaas geen afbeelding gevonden.
Helaas geen afbeelding gevonden.
Helaas geen afbeelding gevonden.
Helaas geen afbeelding gevonden.

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

7x waarom onze huismerk toners voor laserprinters de beste keuze zijn

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Gratis maar niet voor niks! Gooi je lege inkt-/tonercartridges en drums nooit meer weg alsjeblieft. Emstar zamelt deze namelijk gratis in en doneert per ingeleverde cartridge een bedrag aan de Duitstalige CliniClowns-organisatie. Ook jij kunt je steentje bijdragen aan ‘Recycling4Smile’. Emstar startte deze campagne 12 jaar geleden en kon zo al meer dan een half miljoen euro doneren. Vraag vandaag nog de gratis Emstar-inzamelbox bij ons aan. Emstar haalt de volle box zelf bij jullie op. In Oostenrijk worden de cartridges en drums vervolgens opnieuw gevuld. Zo zijn we samen niet alleen duurzaam en milieubewust bezig, maar zorgen ook nog eens voor een lach op het gezicht van zieke en gehandicapte kinderen.

Hoe werkt het?

In deze gratis opvangdoos van Emstar kun je alle lege inkt- en tonercartridges van jouw organisatie gemakkelijk verzamelen. Is de doos vol, dan geef je ons een seintje (bellen of mailen) en wij laten hem ophalen.
De toners en inktcartridges worden door Emstar in Oostenrijk hergebruikt en al het restafval wordt verantwoord afgevoerd. De resten tonerpoeder worden bijvoorbeeld verwerkt in asfalt. De metalen delen worden gerecycled en de behuizingen worden hergebruikt.

Voor elke bruikbare ingeleverde toner doneert Emstar één euro aan de ROTE NASEN

Dit is de Duitstalige organisatie die vergelijkbaar is met onze CliniClowns.

Emstar produceert jaarlijks ca 700.000 tonercartridges en ca 1.000.000 inktcartridges. Dankzij de aanvoer van al die lege printersupplies (de toners en cartridges dus) worden de behuizingen gewoon opnieuw gebruikt. En dit betekent een enorme bijdrage aan het milieu als je bedenkt dat voor de productie van een nieuwe tonercartridge zo’n 3 liter ruwe olie nodig is.
Met Emstar cartridges kun je dus niet alleen je printkosten flink verlagen, je ontziet ook nog eens het milieu. Goed en goedkoper gaan met Emstar hand in hand.

Duurzaamheid, kwaliteit en prijsvoordeel in één produkt!

Je krijgt ook nog eens twee jaar volledige kwaliteitsgarantie op je Emstar-cartridges en -toners en bovendien bespaar je tot 65% op je afdrukkosten!
Lees vooral ook onze blog Verduurzaamde toner kiezen betekent forse besparing op afdrukkosten als je wilt weten hoe je kosten kunt besparen met printen!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact