0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Print- en typelinten

Alle producten

117 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

7x waarom onze huismerk toners voor laserprinters de beste keuze zijn

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Het inktlint voor een typemachine of schrijfmachine alsook voor de matrixprinter (ook wel naaldprinter genoemd) behoort weliswaar tot een uitstervend ras, maar wij hebben nog steeds genoeg print- en typelinten voor je op voorraad. Inclusief de superpraktische correctielinten voor je schrijfmachine. Staat het inktlint dat jij zoekt er niet bij, neem dan meteen contact met ons op; wij gaan voor jou op zoek bij de verschillende fabrikanten en distributeurs en kunnen wellicht het specifieke lint dat jij nodig hebt nog opspeuren. En dat doen wij graag voor je, zonder extra kosten uiteraard!

Wat is een inktlint?

Zoals de naam al zegt: een inktlint is een stoffen lint dat dient als drager voor inkt. En zoals de benaming print- en typelint al doet vermoeden, wordt dit lint gebruikt in naald- of matrixprinter en in schrijf- of typemachines. Trouwens ook wel in rekenmachines. 

Typelinten of inktlint voor schrijfmachines werden en worden nog steeds in verschillende breedtes geproduceerd, variërend van 10 mm tot wel 35 mm. Het 13 mm brede inktlint werd op een gegeven moment het meest gebruikt en wordt ook vandaag de dag nog het meest gemaakt en aangeboden.
De lengte van het typelint begint meestal bij twee meter en kan oplopen tot wel acht meter.

Een revolutionaire uitvinding was in de vorige eeuw het correctielint; een wit lint dat een letter met een witte substantie kon overschrijven. Dit betekende voor velen een dankbaar einde aan het eeuwige gerommel met vloeibare Tipp-Ex of later de Tipp-Ex-velletjes. En ja, wie nog met een klassieke schrijf- of typemachine werkt: die correctielinten kun je ook vandaag nog bestellen bij ons.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact