0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Patronen voor frankeermachines

Alle producten

8 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

7x waarom onze huismerk toners voor laserprinters de beste keuze zijn

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Hier vind je al onze duurzame inktpatronen voor frankeermachines, ook wel frankeerpatronen genoemd. Een frankeerpatroon is in principe precies hetzelfde als een inktpatroon voor je inkjetprinter. Het grote verschil is dat de patronen voor frankeermachines met speciale inkt zijn gevuld. De postbedrijven stellen namelijk specifieke eisen aan deze inkt voor frankeermachines. Zo moet de frankeerinkt een speciale kleur hebben (rood of blauw) en hij moet fluoriserend zijn. Deze eisen zorgen ervoor dat de patronen voor frankeermachines over het algemeen heel erg duur zijn. Ook omdat de inkt in frankeerpatronen van een bepaalde kwaliteit moet zijn om de inktkop in je frankeermachine te beschermen.

Wij bieden een (veel) goedkoper alternatief: onze inktpatronen voor frankeermachines zijn van Emstar, de Oostenrijke kwaliteitsleverancier op het gebied van duurzame inktpatronen en toners. De voordelen van de frankeerpatronen van Emstar:
• milieuvriendelijk geproduceerd
• kostenbesparend: jouw voordeel kan oplopen tot wel 50%! Je betaalt voor deze patronen dus maar helft van wat je kwijt zou zijn aan de originele frankeerpatronen van je frankeermachinefabrikant.

Tips als je gaat patronen voor je frankeermachine gaat bestellen

Wil je patronen voor je frankeermachine bestellen, let dan wel even goed op dat de OEM (Original Equipment Manifacturer)-code overeenkomt met de artikelcode van de oorspronkelijke inktpatronen; dan weet je zeker dat je het goede product hebt. 

En let vooral ook op of je ook de goede kleur bestelt. Bijna alle patronen zijn zowel in blauw als in rood te krijgen. Ons advies: bestel altijd dezelfde kleur die je al hebt!
Bij ieder patroon in onze shop staat overigens ook vermeld hoeveel afdrukken je hiermee kunt maken.

Wat is een frankeermachine en wat is het voordeel?

Een frankeermachine is een apparaat dat automatisch een frankeerstempel plaatst op je poststukken; je hoeft dan geen postzegels meer te plakken. Met een frankeermachine verwerk je al je dagelijkse post en je pakketten snel, eenvoudig en bovenal voordelig. Want met een frankeermachine frankeer je je post tegen een lager tarief. Een frankeermachine is al interessant al je iedere dag tenminste tien poststukken verstuurd. Kijk hier eens voor meer informatie over frankeermachines als dit misschien interessant voor je is.

Voor kleine bedrijven die niet zo veel post versturen is er nog een ander goedkoop alternatief voor een frankeermachine: de digitale postzegel. Interessant tot 250 poststukken per maand. Je print deze postzegels zelf via de website van PostNL. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een DYMO LaberWriter (bij ons overigens goedkoper dan bij PostNL!) en frankeertegoed.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact