Meer informatie

goedkoper alternatief: onze inktpatronen voor frankeermachines zijn van Emstar, de Oostenrijke kwaliteitsleverancier op het gebied van duurzame inktpatronen en toners. De voordelen van de frankeerpatronen van Emstar:
• milieuvriendelijk geproduceerd
• kostenbesparend: jouw voordeel kan oplopen tot wel 50%! Je betaalt voor deze patronen dus maar helft van wat je kwijt zou zijn aan de originele frankeerpatronen van je frankeermachinefabrikant.

Tips als je gaat patronen voor je frankeermachine gaat bestellen


En let vooral ook op of je ook de goede kleur bestelt. Bijna alle patronen zijn zowel in blauw als in rood te krijgen. Ons advies: bestel altijd dezelfde kleur die je al hebt!
Bij ieder patroon in onze shop staat overigens ook vermeld hoeveel afdrukken je hiermee kunt maken.

Wat is een frankeermachine en wat is het voordeel?

Een frankeermachine is al interessant al je iedere dag tenminste tien poststukken verstuurd. Kijk hier eens voor meer informatie over frankeermachines als dit misschien interessant voor je is.

Voor kleine bedrijven die niet zo veel post versturen is er nog een ander goedkoop alternatief voor een frankeermachine: de digitale postzegel. Interessant tot 250 poststukken per maand. Je print deze postzegels zelf via de website van PostNL. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een DYMO LaberWriter (bij ons overigens goedkoper dan bij PostNL!) en frankeertegoed.