0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Koffiezetapparatuur, waterkokers

Alle categorieën

Alle producten

50 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Goede koffie op kantoor is een must

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Goede koffie begint natuurlijk met de beste koffiezetapparatuur. Je hebt bij ons online de keuze uit koffie- en espressomachines van onder meer Philips, Bravilor, Nespresso en nu ook het Zwitserse topmerk Jura. Het is belangrijk om te weten dat ons assortiment koffiezetappatuur groter is dan wat we in de webshop aanbieden. Ben jij op zoek naar een nieuwe koffie- of espressomachine voor jouw bedrijf, dan helpen wij je heel graag persoonlijk verder. We kunnen ook samen om tafel (onder het genot van een heerlijk kopje koffie) om jouw wensen exact in kaart te brengen. Wij hebben altijd de beste oplossing voor íeder kantoor: van eenmanszaak tot multinational, bij ons krijg je de koffiemachine die bij jouw onderneming (of afdeling) past.

Barista-koffiegenot gegarandeerd!

De nieuwste topper onder onze koffiemachines zijn die van Jura. Een fantastische merk, dat garant staat voor waar barista-koffiegenot op de werkvloer!

Jura – duurzame topkwaliteit uit Zwitserland

Met de espressomachines van Jura haal je Zwitserse kwaliteit in huis. De espresso-apparaten zijn ontworpen om iedere keer weer de perfecte kop koffie te maken. Van ristretto tot latte macchiato; elk kopje wordt vers gezet met één druk op de knop.

Jura hecht grote waarde aan een respectvolle omgang met onze planeet. Daarom zijn al hun volautomaten voor koffiespecialiteiten voorzien van innovatieve technologie en een zogenaamde ‘Energie Spaar Modus’; dit voorkomt onnodig energieverbruik en bespaart actief energie. Onafhankelijke tests tonen aan dat de espressomachines van Jura op het gebied van energiebesparing tot de absolute top behoren.

Trouwens, door het bereiden van ieder kopje koffie met verse koffiebonen draag je zelf ook actief bij aan het verminderen van de afvalberg. Koffieresidu kan namelijk gemakkelijk worden gecomposteerd of worden gebruikt voor de bemesting van planten.

Natuurlijk hebben we ook betaalbare alternatieven voor het kleinere kantoor! En ook de ouderwetse klassieke koffiezetapparaten maken nog steeds deel uit van ons assortiment. Uiteraard bestel je bij ons ook snel en gemakkelijk online alle accessoires die je hiervoor nodig hebt, zoals koffiefilters, ontkalker (in de vorm van tabletten of vloeistof) en speciale reiniger voor je koffieapparaat.

Tot slot: denk niet dat we de theedrinkers zijn vergeten! Speciaal voor hen (en voor de liefhebbers van Cup a Soup) hebben we een serie waterkokers online staan.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact