Koffiezetapparatuur, waterkokers


Alle producten van ons assortiment "Koffiezetapparatuur, waterkokers".

Meer informatie

koffie- of espressomachine voor jouw bedrijf, dan helpen wij je heel graag persoonlijk verder. We kunnen ook samen om tafel (onder het genot van een heerlijk kopje koffie) om jouw wensen exact in kaart te brengen. Wij hebben altijd de beste oplossing voor íeder kantoor: van eenmanszaak tot multinational, bij ons krijg je de koffiemachine die bij jouw onderneming (of afdeling) past.

Barista-koffiegenot gegarandeerd!

Jura. Een fantastische merk, dat garant staat voor waar barista-koffiegenot op de werkvloer!

Jura – duurzame topkwaliteit uit Zwitserland


Jura hecht grote waarde aan een respectvolle omgang met onze planeet. Daarom zijn al hun volautomaten voor koffiespecialiteiten voorzien van innovatieve technologie en een zogenaamde ‘Energie Spaar Modus’; dit voorkomt onnodig energieverbruik en bespaart actief energie. Onafhankelijke tests tonen aan dat de espressomachines van Jura op het gebied van energiebesparing tot de absolute top behoren.

Trouwens, door het bereiden van ieder kopje koffie met verse koffiebonen draag je zelf ook actief bij aan het verminderen van de afvalberg. Koffieresidu kan namelijk gemakkelijk worden gecomposteerd of worden gebruikt voor de bemesting van planten.

betaalbare alternatieven voor het kleinere kantoor! En ook de ouderwetse klassieke koffiezetapparaten maken nog steeds deel uit van ons assortiment. Uiteraard bestel je bij ons ook snel en gemakkelijk online alle accessoires die je hiervoor nodig hebt, zoals koffiefilters, ontkalker (in de vorm van tabletten of vloeistof) en speciale reiniger voor je koffieapparaat.

Tot slot: denk niet dat we de theedrinkers zijn vergeten! Speciaal voor hen (en voor de liefhebbers van Cup a Soup) hebben we een serie waterkokers online staan.