0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Monitorarmen bureaumontage

Alle producten

140 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

De beste monitorarm heet Flo

Bekijk onze blog

Lease

Ontdek onze lease mogelijkheden.

Monitorarmen bureaumontage

Wil je een monitorarm die je aan je bureau kan bevestigen? Geen enkel probleem. Je vindt bij onze diverse oplossingen. Monitorarmen voor bureaumontage zijn vrijwel altijd voorzien van één of meer klemmen die je eenvoudig aan je bureaublad bevestigt. Je kan kiezen voor monitorstandaards een één arm of met dubbele armen. Let altijd goed op dat je een oplossing kiest die past bij het formaat en het gewicht van jouw beelscherm. Wij hebben echt voor álle monitoren een oplossing. Kom je er zelf niet uit of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Bel (045/52 29 311) of mail ons info@kantoorartikelen.nl) gerust, wij helpen je graag verder.

Over smaak valt niet te twisten, maar dit is volgens ons zonder enige twijfel de mooiste monitorarm die er momenteel te koop is. Deze arm heeft een enorm bereik qua mogelijkheden en is bijzonder degelijk uitgevoerd. Leverbaar in de kleuren zilver en wit. Je kan de Flo optioneel voorzien van een iPad- of tabletadaptor. De Flo is ook leverbaardubbele uitvoering. Wist je trouwens dat de Flo het cradle to cradle certificaat heeft?

FPMA-D1330DBLACK is een handige, duobord-arm: met deze arm bevestig je twee monitoren naast elkaar aan je bureau met één beugel. Verstelbaar in hoogte en diepte, zwenkbaar en kantelbaar. Kabels worden netjes via de onderzijde van de beugel uit het zicht gehouden. Ook leverbaar als uitvoering voor wandmontage. KantoorArtikelen.nl heeft zelfs een versie voor drie schermen naast elkaar!

Kantoorartikelen.nl heeft een breed aanbod bureaumontage monitorarmen, waaronder de merken Bakker elkhuizen, CBS, Dataflex, Kensington en Newstar.
 

Wij helpen je graag verder

Als je monitorarmen op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact