Meer informatie

Monitorarmen bureaumontage

Monitorarmen voor bureaumontage zijn vrijwel altijd voorzien van één of meer klemmen die je eenvoudig aan je bureaublad bevestigt. Je kan kiezen voor monitorstandaards een één arm of met dubbele armen. Let altijd goed op dat je een oplossing kiest die past bij het formaat en het gewicht van jouw beelscherm. Wij hebben echt voor álle monitoren een oplossing. Kom je er zelf niet uit of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Bel (045/52 29 311) of mail ons info@kantoorartikelen.nl) gerust, wij helpen je graag verder.

Over smaak valt niet te twisten, maar dit is volgens ons zonder enige twijfel de mooiste monitorarm die er momenteel te koop is. Deze arm heeft een enorm bereik qua mogelijkheden en is bijzonder degelijk uitgevoerd. Leverbaar in de kleuren zilver en wit. Je kan de Flo optioneel voorzien van een iPad- of tabletadaptor. De Flo is ook leverbaardubbele uitvoering. Wist je trouwens dat de Flo het cradle to cradle certificaat heeft?

FPMA-D1330DBLACK is een handige, duobord-arm: met deze arm bevestig je twee monitoren naast elkaar aan je bureau met één beugel. Verstelbaar in hoogte en diepte, zwenkbaar en kantelbaar. Kabels worden netjes via de onderzijde van de beugel uit het zicht gehouden. Ook leverbaar als uitvoering voor wandmontage. KantoorArtikelen.nl heeft zelfs een versie voor drie schermen naast elkaar!

 

Wij helpen je graag verder