Revolutioneer videobellen met QUIET.BOX LIVE: De ultieme room-in-room oplossing van König & Neurath

Publicatiedatum: 7 dec. 2023 11:00:00

Revolutioneer videobellen met QUIET.BOX LIVE: De ultieme room-in-room oplossing van König & Neurath

Nog niet zo lang geleden schreef ik over de room-in-room oplossingen van onze topleverancier König & Neurath en de uitgebreide keuze hierin: flexibele-room-in-room-kantooroplossingen

Sinds een paar dagen is het assortiment van room-in-room oplossingen uitgebreid met de QUIET.BOX LIVE. Dit product is zo goed, daar moet ik meteen over schrijven!

Professioneel als geen ander

De QUIET.BOX LIVE, een pareltje onder onze "Office Furniture" collectie.nl, is het toonbeeld van innovatie en functionaliteit. Al 18 exemplaren zijn verkocht en het is geen wonder waarom. Deze eerste room-in-room unit, speciaal ontworpen voor video-conferencen, brengt het begrip 'professioneel videobellen' naar een hoger niveau.

Schaduwvrije verlichting

Stel je voor: een serieuze, professionele uitstraling tijdens je videogesprekken. Dat is wat QUIET.BOX LIVE belooft én levert. Met verlichtingsvarianten ontworpen voor een schaduwvrije gezichtsverlichting, ben je altijd in het beste licht te zien, wat bijdraagt aan een krachtige en heldere presentatie.

Echovrije geluidsoverdracht

Maar het gaat niet alleen om het beeld. De akoestiek is net zo belangrijk. Deze unit biedt een voldoende akoestisch effect voor een echovrije overdracht, zodat je stem helder en onvervormd overkomt. Dit zorgt voor een vloeiende en duidelijke communicatie, essentieel in elke professionele setting.

Flexibel design  

Het design is ook niet te missen. Met een zijdelings georiënteerd plateau heb je altijd vrij zicht op het scherm, terwijl je comfortabel werkt. Bovendien is de QUIET.BOX LIVE flexibel. Hij kan worden gepland als een blok met de QB DUO en QB DUO XL, wat betekent dat je de inrichting van je kantoorruimte kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Eenvoudig en snel installeren

De installatie? Een fluitje van een cent. Dankzij de plug&play-montage is de unit binnen ongeveer een vijfde van een dag opgezet en klaar voor gebruik. En voor degenen die houden van een beetje variatie, is er ook een gespiegelde versie beschikbaar.

Flexibel na plaatsing

Alsof dat nog niet genoeg is, biedt de QUIET.BOX LIVE ook de mogelijkheid voor bekabeling achteraf en kan deze worden geüpgraded met een technologiepaneel, waardoor het een toekomstbestendige investering is.

Kortom, de QUIET.BOX LIVE van König & Neurath is een must-have voor elke moderne kantooromgeving, die waarde hecht aan kwaliteit, functionaliteit en stijl. Het is niet zomaar een meubelstuk; het is een stap naar een efficiëntere, professionelere toekomst.

Bel ons voor meer informatie: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog