Flexibele room-in-room kantooroplossingen: Ontdek de voordelen van König & Neurath systemen bij Kantoorartikelen.nl

Publicatiedatum: 31 okt. 2023 11:00:00

Flexibele room-in-room kantooroplossingen: Ontdek de voordelen van König & Neurath systemen bij Kantoorartikelen.nl

Wie van jullie kent nog die ouderwetse telefooncel op straat? De glazen box waar je in stapte, wat kleingeld in de automaat gooide en vervolgens een gesprek kon voeren, afgeschermd van de buitenwereld. Diezelfde behoefte aan privacy en focus zien we tegenwoordig terugkomen in moderne kantoren en het antwoord daarop? Bijvoorbeeld de talk.box van König & Neurath.

Flexibele plekken om te werken

In een wereld waar communicatie en creatief werk steeds meer onze werkcultuur bepalen, is flexibiliteit noodzakelijk. Met de groeiende populariteit van werkconcepten zoals thuiswerken, coworking en desk sharing, is de behoefte aan flexibele room-in-room systemen nog nooit zo belangrijk geweest. König & Neurath speelt hierop in met hun indrukwekkende assortiment.

Ongestoord gesprekken voeren

Stel je voor, je moet een gesprek voeren zonder gestoord te worden door de omgevingsgeluiden van je open kantoorruimte. Dan kun je jezelf terugtrekken in de QUIET.BOX of QUIET.BOX Organic telefooncellen. Heb je behoefte aan een besloten overleg met een collega? De QUIET.BOX Duo biedt ruimte voor twee, met alle faciliteiten die je nodig hebt: geluidsisolatie, koeling, licht en stroom.

Brainstormen kan ook in een ruimte binnen een ruimte

Als je zoekt naar variatie en een 'feelgood' zone, dan is de INSIDE.BASE een uitstekende keuze. Met maar liefst vijf modelvarianten, variërend van telefooncellen tot meetingpoints, biedt het de perfecte ruimte voor zowel individueel geconcentreerd werken als brainstormsessies in kleine groepen. En met de INSIDE.CUBE waan je jezelf in een echte oase van rust en focus, bekroond met een ICONIC AWARD voor zijn ontwerp.

Grote vergaderingen room-in-room? Ook dat gaat!

Voor die grotere, creatieve bijeenkomsten bieden de THINK.TANK en THINK.TANK.II een luxueuze oplossing. Uitgerust met hoogwaardige materialen en technologie, creëren deze ruimtes de ideale omstandigheden voor productieve en inspirerende sessies.

Het mooie aan deze systemen? Ze zijn vrijstaand en zelfvoorzienend, wat betekent dat je ze kunt plaatsen waar je maar wilt. Gecombineerd met akoestische beglazing en textiele binnen-oppervlakken zorgen ze niet alleen voor een ideale geluidsomgeving, maar ook voor een comfortabele werkatmosfeer met geoptimaliseerde lichtomstandigheden en klimaatregeling.

Kortom, König & Neurath biedt met zijn ruimte-in-ruimte oplossingen de perfecte combinatie van privacy, flexibiliteit en design voor de hedendaagse werkomgeving. En als je nu denkt: "Dat klinkt allemaal geweldig, maar ik zou wel wat hulp kunnen gebruiken bij het kiezen van de juiste oplossing voor mijn kantoor," dan hebben we goed nieuws voor je: de afdeling "Office Furniture" van kantoorartikelen.nl staat voor je klaar met deskundig advies! +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog