Ook leuk: zelf je kantoormeubilair ontwerpen en direct visualiseren in jouw ruimte

Publicatiedatum: 18 jul. 2023 10:00:00

Ook leuk: zelf je kantoormeubilair ontwerpen en direct visualiseren in jouw ruimte

Stel je voor: je zit in je kantoor en je kijkt om je heen, maar er ontbreekt iets. Je realiseert je dat het tijd is om je kantoormeubilair een upgrade te geven. Maar waar begin je? Geen zorgen, KantoorArtikelen.nl is er om je te helpen! Met onze online 3D-kantoormeubilaircatalogus kun je zelf je ideale kantoormeubel samenstellen en visualiseren hoe het er in jouw ruimte uit zal zien.

Veel merken, veel mogelijkheden

KantoorArtikelen.nl werkt samen met diverse meubelfabrikanten, waardoor je een breed scala aan merken en opties tot je beschikking hebt. Met een paar klikken kun je je favoriete merk selecteren en vervolgens beginnen met het samenstellen van je eigen unieke kantoormeubel.

3D-configurator

Stel je voor dat je je oog hebt laten vallen op een prachtig bureau van een van de merken waar KantoorArtikelen.nl mee samenwerkt. Met de 3D-configurator kun je je bureau aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en behoeften. Kies de juiste afmetingen, selecteer de gewenste kleur en materiaal en voeg eventuele extra functies toe, zoals lades of een kabelmanagementoplossing. Je hebt volledige controle over elk aspect van het ontwerp.

Virtueel plaatsen

Maar het beste moet nog komen! Met de virtuele ruimtepassing-functie van KantoorArtikelen.nl kun je je geconfigureerde meubelstuk via je camera in je kantoorruimte plaatsen. Je krijgt direct een indruk van hoe het er uiteindelijk uit zal zien en of het past bij de rest van je interieur. Het is als het ware een voorproefje in de toekomst van je kantoor!

Zo leuk   

Terwijl je je kantoormeubel aan het samenstellen bent, voel je de opwinding groeien. Je begint je al voor te stellen hoe je straks aan je nieuwe bureau zit, omringd door een stijlvolle en functionele kantoorinrichting die volledig aan jouw wensen voldoet. Je realiseert je dat het samenstellen van je eigen kantoormeubel niet alleen een praktische stap is, maar ook een creatieve en leuke ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Klik op onderstaande link en bezoek de online 3D-kantoormeubilaircatalogus van KantoorArtikelen.nl en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je ideale kantoormeubel te creëren. Laat je verbeelding de vrije loop en maak je kantoor een plek waar je met plezier aan het werk gaat. Met de gebruiksvriendelijke 3D-configurator en de virtuele ruimtepassing-functie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je droomkantoor werkelijkheid te laten worden!

online-3d-kantoormeubilair

Heb je een groter project of wil je dat wij voor je ontwerpen, dan helpen wij heel graag. Vul dan onderstaand formulier in of bel voor een afspraak: +31 (0)45 522 93 11

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog