Ontdek de revolutionaire Zeph Chair: Ergonomisch design ontmoet stijl bij Kantoorartikelen.nl

Publicatiedatum: 24 nov. 2023 11:00:00

Ontdek de revolutionaire Zeph Chair: Ergonomisch design ontmoet stijl bij Kantoorartikelen.nl

De afdeling “Office Furniture” van kantoorartikelen.nl werkt samen met vele gerenommeerde leveranciers en kan echt op alle fronten iets bieden! Zoals de Zeph Chair van Herman Miller.

De Zeph Chair is design en ergonomie in een

Als je op zoek bent naar het perfecte kantoor meubelstuk dat zowel stijl als comfort biedt, dan is de Zeph Chair van Herman Miller een uitstekende keuze. Deze stoel combineert de inmiddels klassieke uitstraling van design met de meest geavanceerde ergonomische inzichten van vandaag. Het resultaat is een stoel die meer biedt met minder: meer comfort, meer kleuren, meer stijl, maar gemaakt met minder componenten en tegen een aantrekkelijke prijs.


De Zeph Chair beweegt met je mee

Wat maakt de Zeph Chair zo uniek? Ten eerste, het gebruik van de “Kinematic Monoshell”. Dit innovatieve ontwerp, ontwikkeld door Studio 7.5, maakt gebruik van 3D-printtechnologie om een stoel te creëren die met je meebeweegt. Dit zorgt voor een natuurlijke, ergonomische zithouding die je ondersteunt en energie geeft gedurende je dag.


De Zeph Chair kun je naar eigen smaak samenstellen

Daarnaast is er de optie om de stoel te personaliseren met een “3D breiwerk”. Deze optionele, verwijderbare en verwisselbare bekleding past naadloos, zonder gereedschap, in de schaal van de stoel en is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Deze bekleding is gemaakt van 50% gerecycled materiaal en omdat het precies op maat is gebreid, is er geen stofafval.

De Zeph Chair fleurt ruimtes op

Kleur speelt ook een belangrijke rol in het ontwerp van de Zeph Chair. Met een speels palet van acht kleuren voor de schaal en de basis van de stoel, kun je creatief zijn in het combineren van de stoel met jouw unieke stijl. De stoel is ontworpen om elke ruimte, of het nu thuis, op kantoor of op de universiteitscampus is, op te fleuren.

Een beetje ontstaansgeschiedenis

De achtergrond van de Zeph Chair is net zo interessant als het ontwerp zelf. Studio 7.5 uit Berlijn vond inspiratie voor de Zeph Chair door samen te werken met studenten aan universiteiten. Hun doel was om een instapmodel stoel te creëren dat comfort en stijl biedt, zonder concessies te doen. Dit doel hebben ze bereikt door de iconische “mid-century” designs van Herman Miller te combineren met de hedendaagse ergonomische inzichten.

De Zeph Chair van Herman Miller, aangeboden door Kantoorartikelen.nl, is dus niet zomaar een stoel. Het is een samensmelting van historisch design, geavanceerde ergonomie en persoonlijke stijl, alles tegen een toegankelijke prijs. Dit maakt de Zeph Chair de perfecte keuze voor iedereen die zijn werkruimte wil upgraden met een stoel die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Voor meer informatie, bel: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog