Info Vanwege grote drukte in ons distributiecentrum kunnen pakketten met 24-48 uur vertraagd worden.

Ontdek de designstoel Divina van Felicerossi: Een meesterwerk in comfort en stijl bij kantoorartikelen.nl

Publicatiedatum: 15 nov. 2023 11:00:00

Ontdek de designstoel Divina van Felicerossi: Een meesterwerk in comfort en stijl bij kantoorartikelen.nl

De Divina designstoel van Felicerossi is een ware ode aan comfort en moderne kunst. Weg van de 'rationele vierkante dozen' die ooit heersten in de wereld van meubeldesign, brengt de Divina stoel een revolutie teweeg. Geïnspireerd door de invloedrijke ontwerpen van Charles en Ray Eames en Verner Panton, weerspiegelt deze stoel de rustende vorm van het menselijk lichaam met zijn zachte, sculpturale contouren. Het is niet alleen een stoel, het is een canvas voor de draagbare technologie die ons tegenwoordig overal volgt.

Deze stoel is een museumstuk

Deze stoel, die naadloos overgaat van werk- naar ontspanningsruimte, belichaamt het vloeiende ontwerp en de functie die zowel passief als actief gedrag van de gebruikers ondersteunt. Het bijzondere aan de Divina is dat het te vinden is in prestigieuze collecties zoals het San Francisco Museum of Modern Arts en het Stedelijk Museum Amsterdam én hij is zelfs uitgeroepen tot 'New Dutch Design Classic' in 2004.

Deze stoel is niet alleen een museumstuk!

Wat deze stoel nog unieker maakt, zijn de verschillende versies waarin hij beschikbaar is:

Gestoffeerd

Met een kern van gegoten polyurethaanschuim en een interne metalen structuur, biedt het keuzes in stoffen en lederen bekledingen. De armleuning kan tot 30 kg belast worden én een speciaal ontworpen draaivoet zorgt voor 360-graden comfort.

PET en KID

Gemaakt van 100% polyethyleen (LDPE) via een rotatiegietproces, recyclebaar, duurzaam, thermische schokbestendig en UV-gestabiliseerd, perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

RAL

Ook in 100% polyethyleen (LDPE), maar met een unieke laklaag en beschikbaar in een selectie van RAL-kleuren.


Gemetalliseerd

Deze versie voegt een exclusieve metalen laag toe aan het 100% polyethyleen (LDPE) materiaal, beschikbaar in goud, zilver en 'gunmetal-grijs'.

Eco-pixel

Gemaakt van 100% gerecycled polyethyleen (LDPE), waarbij elke stoel uniek is door de aanpasbare mix van gerecycled materiaal.

Voor designliefhebbers die ook praktische kantoorbenodigdheden waarderen, is het verrassend om te ontdekken dat je bij kantoorartikelen.nl niet alleen terecht kunt voor alledaagse kantooritems, maar ook voor prachtige designproducten zoals de Divina designstoel. Het is een perfecte mix van functionaliteit en kunstzinnigheid, een stuk dat elk kantoor of huis niet alleen verfraait, maar ook een verhaal vertelt van innovatie en esthetiek.

In onze webshop vind je al een ruime keuze van deze fraaie stoel, ook voor linkshandigen! Mocht je op zoek zijn naar een van de nog meer bijzondere modellen, neem dan contact met ons op. We leveren ze allemaal.

+31 (0) 45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Een greep uit de Divina collectie

Langere levertijd
Felicerossi Divina Design Stoel B11 Charcoal Rechts

€ 371,51*
Langere levertijd
Felicerossi Divina Design Stoel V04 Fuchsia Rechts

€ 371,51*
Langere levertijd
Felicerossi Divina Design Stoel F47 Sage Green Links

€ 371,51*
Langere levertijd
Felicerossi Divina Design Stoel A02 Milk White Links

€ 371,51*
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog