König & Neurath TALO.YOU Conferentietafel: duurzaam, flexibel & uniek ontwerp bij Kantoorartikelen.nl

Publicatiedatum: 4 okt. 2023 10:00:00

König & Neurath TALO.YOU Conferentietafel: duurzaam, flexibel & uniek ontwerp bij Kantoorartikelen.nl

Bij kantoorartikelen.nl hebben we een flinke historie opgebouwd als het gaat om kantoormeubilair. En, zoals het licht aangepaste spreekwoord luidt, "achter elke succesvolle kantoorartikelenzaak staat een topmerk" en dat is voor ons zonder twijfel König & Neurath. Door dik en dun, door ups en downs, onze liefde voor K&N blijft bestaan. En waarom? Omdat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook omdat ze op het gebied van hergebruik van materialen de weg wijzen. Ze hebben meer prijzen in de wacht gesleept dan Walt Disney aan Oscars, dat waren er maar 26. K&N stijgt daar ver boven uit. 

TALO.YOU Conferentietafel

Laten we even een diepe duik nemen in een van hun glinsterende sterren: de TALO.YOU conferentietafel. Dit is niet zomaar een tafel, dames en heren. Dit is de tafel waar magie gebeurt, waar samenwerking tot leven komt. Heb je ooit gedroomd van een tafel die met jou en je team meegroeit? Van een snelle staande meeting tot een internationale videoconferentie waarbij iedereen het gevoel heeft in de eerste rij zitten? TALO.YOU heeft het allemaal. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een tafel die zich net zo gemakkelijk aanpast als een kameleon in een regenboog? 

Zelf configureren of laten configureren

Wat het nog beter maakt, is dat je deze tafel helemaal zelf kunt samenstellen! Ja, je leest het goed. Jij hebt de controle.

Wil je wielen voor die extra mobiliteit, een gemotoriseerde hoogteverstelling, ingebouwde draadloze laders door smartphones?

Rechthoekig, trapezevormig, ruitvormig of bootvormig?

Een energiebesparende gasvederlift, draaibare contactdozen of luxe kabelgeleiding?   

En nog veel meer opties.

De keuze is aan jou. En als je klaar bent met je meesterwerk, download je gewoon je configuratie en mailt ons je configuratie voor een prijsopgave. Zo eenvoudig is het.

Of je geeft ons aan wat je allemaal wilt hebben en dan doen wij het voor je. 

Dus, ben je klaar om je kantoor te transformeren en het een plek te maken waar wonderen gebeuren? Maak dan kennis met TALO.YOU en ontdek wat echt samenwerken inhoudt. 

Kies voor kwaliteit, kies voor K&N bij kantoorartikelen.nl. 

https://www.koenig-neurath.com/nl/producten/tafels/talo-you-conferentie 

En dan mailen naar: 

info@kantoorartikelen.nl 

Of bel ons: +31 (0) 45-522 93 11 

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog