Instructiefilmpjes om je bureaustoel goed in te stellen

Publicatiedatum: 21 mei 2022 13:37:32

Instructiefilmpjes om je bureaustoel goed in te stellen


Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel of heb je net een nieuwe stoel gekocht? Dan hebben wij een aantal informatieve filmpjes van Herman MillerProsedia en Haworth voor je klaarstaan. Leuk om je te oriënteren, maar vooral ook heel handig als je je nieuwe bureaustoel perfect wilt instellen.

Ben je je oude (bureau)stoelen beu? Of heb je zin in iets nieuws?

Welkom bij de projectafdeling van KantoorArtikelen.nl!
Als onafhankelijke inrichter hebben wij de afgelopen jaren al duizenden stoelen geleverd aan bedrijven, scholen, instellingen, maar ook aan particulieren voor thuis.

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment stoelen in verschillende prijsklassen. Maar wij kunnen veel meer aanbieden dan alleen de stoelen die je in onze shop vindt; in principe kunnen wij in overleg vrijwel élk merk leveren. Jij vraagt, wij regelen!

Informatieve filmpjes
Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel of heb je net een nieuwe stoel gekocht, dan hebben wij hieronder een aantal instructievideo's van o.m. Herman Miller, Prosedia en Haworth voor je klaarstaan. Leuk om je te oriënteren, maar vooral ook heel handig als je je nieuwe bureaustoel perfect wilt instellen. Want... al heb je net de beste (ergonomische) bureaustoel gekocht, als je 'm niet goed instelt, ben je verzekerd van een slechte houding en dat is natuurlijk dood- en doodzonde. Dus neem vooral een kijkje en laat je inspireren of instrueren:

Herman Miller

Meer weten? Bel ons voor persoonlijk advies!

Wil je meer weten over (bureau)stoelen, dan bel (045 - 52 29 311) of mail (info@kantoorartikelen.nl) ons nu meteen! We gaan heel graag met jou aan de slag om samen de beste stoel, passend bij jouw budget uit te kiezen. Proefzitten gegarandeerd! Bel of mail ons ook als je extra hulp nodig hebt bij het goed instellen van je nieuwe stoel(en)! 

Abonneer je op ons YouTube-kanaal!
Wil je onze nieuwe filmpjes steeds als eerste zien, abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal! Je krijgt dan meteen bericht, zodra wij een nieuwe video geupload hebben. Handig!