0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Beste koffie

Het is allemaal een kwestie van smaak, maar wij krijgen heel veel positieve reacties op de Mex-Eco Donker koffiebonen van branderij Peeze. En als we dan rekening houden met het duurzame karakter van zowel deze bonen als de branderij zelf, dan is dit voor ons de absolute favoriet.

Onze favoriete merken voor koffie & co.

Met stip op 1: Peeze

Peeze is de duurzaamste koffiebrander van Nederland. Dit Arnhems familiebedrijf produceert absolute topkwaliteit koffie. Sinds 1879 richt deze 100% Nederlandse koffiebrander zich al met passie op het leveren van topkwaliteit koffie. Wat maakt Peeze koffie zo bijzonder? Dat is de combinatie van de ambachtelijke benadering, het gebruik van uitsluitend de allerbeste bonen, de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces en een duidelijke keuze voor duurzaamheid. Zo is de branderij in Arnhem één van de modernste en meest milieuvriendelijke koffiebranderijen in Europa. Door slimme technieken wordt veel energie en water bespaard en de productie is 100% CO2 neutraal. Daarnaast wordt er alleen maar duurzame koffie ingekocht. Peeze zoekt constant de balans tussen kwaliteit, mens en milieu. Het uiteindelijke resultaat is een kop koffie om van te genieten, waarbij we de wereld om ons heen niet vergeten. Ook een vorm van goede smaak!

Proberen? Dat kan! Wil je de duurzame koffie van Peeze eens proberen? Bel onze koffiespecialist Jörgen Sweers om een proefplaatsing te regelen!

Douwe Egberts

Wie kent DE niet, roodmerk, goudmerk noem maar op. Eén van de grootste koffiebranders en niet voor niets, want DE staat voor constante kwaliteit voor een faire prijs.

LaCompatibile

LaCompatibile koffie capsules voor de liefhebber van een goede espresso; hét alternatief voor de cups van Nespresso. Verkrijgbaar in zes smaken, geschikt voor alle Nespresso® koffiemachines (m.u.v Lattissima, Miele en Maestria). Hoe meer cups je bestelt, hoe meer korting wij geven!

Gala

Gala produceert al sinds 1818 prima koffie, leverbaar in de smaken Regular, Dark Roast en Mocca.

RedBeans

Redbeans is 100% handgeplukte koffie met het Max Havelaar Fairtrade Keurmerk. Eerlijke koffie, maar niet duur!

Kanis en Gunnink

Kanis en Gunnink doet al sinds 1880 heel gewoon. Lekkere koffiemelanges voor een scherpe prijs.

Nescafé

KantoorArtikelen.nl levert heerlijke oploskoffie van Nespresso.

Piazza d'Oro

Piazza d'Oro is door Douwe Egberts speciaal ontwikkeld voor de veeleisende espressodrinker;
uitgebalanceerde Arabica melanges met een zachte smaak in grootverpakking.

Our Choice

Our Choice is ons huismerk. Krachtig aroma, vaste kwaliteit en een lage prijs. Dat is koffie van Our Choice.

Puro

Puro is het fair-trade merk van Miko koffie en thee. Hoogwaardige en heerlijke koffie.