0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)


Maak gebruik van onze vakkennis!

Heb je vragen? Wij zijn er om jou te helpen! Dus bel ons als je hulp nodig hebt op welk vlak dan ook.

Je bereikt ons op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op T 045 52 29 311.

Kruip je liever in de pen, stuur dan een e-mail naar info@kantoorartikelen.nl.

 

Vergeet vooral niet dat ons aanbod vele malen groter is dan alleen de ruim 25.000 artikelen die we online in onze webshop aanbieden. Dus ook als je iets niet kunt vinden of als je op zoek bent naar een alternatief product, bel ons voor hulp en advies.

Maak vooral gebruik van onze vakkennis. Immers, wij zijn de enige online aanbieder van kantoorartikelen die al jouw vragen over producten kan beantwoorden. Want wij weten wat we verkopen. En we hebben ook nog eens know how over al die producten.

 

Wij kunnen je dus alle aanvullende informatie verschaffen waar jij naar op zoek bent. En we kunnen je helpen bij het uitkiezen van de juiste producten die passen bij jou vraag. Simpelweg omdat we deskundig zijn.

Die expertise komt overigens niet uit de lucht vallen. KantoorArtikelen.nl maakt namelijk deel uit van een ijzersterk familiebedrijf dat in 1921, bijna 100 jaar geleden (!), werd opgericht als boek- en kantoorvakhandel. Kantoorartikelen zitten dus in ons DNA. En dat merk je vanzelf als je ons persoonlijk aan de lijn of aan tafel hebt.

 

Dé specialist in kantoorartikelen voor het MKB+

Kantoorvakhandel sinds 1921

Vakkundig advies op maat

Digitale tools voor zakelijke klanten

Fair pricing


​Slim inkopen, zo doe je dat

Hoewel wij meer dan 100.000 artikelen voor kantoor online aanbieden in onze webshop, zijn wij geen internetbedrijf. Achter de schermen vind je een offline team met kennis van zaken. Mensen met een passie voor kantoorartikelen (in de meest brede zin van het woord), die heel graag al hun kennis met jou delen.

Als specialist voor het MKB+ weten we uit ervaring dat wij jou ook kunnen helpen om slimmer in te kopen en daardoor kosten te besparen. Praat daarom met ons. Zodat wij onze kennis met jou kunnen delen. En ervoor kunnen zorgen dat jij voortaan sneller, gemakkelijker en goedkoper al je spullen voor kantoor in huis krijgt.

 

Bel ons vandaag nog voor een afspraak: T 045 52 29 311

 

De kantoorspecialist voor het MKB