0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Snijtafels - Hefboomsnijders

Alle producten

57 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Papier snijden: zo doe je dat snel en makkelijk

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Om een dikkere stapel papier of ander materiaal te snijden, heb je een stapelsnijder nodig, want bordscharen en rolsnijders zijn alleen geschikt voor kleinere hoeveelheden. Met een goede stapelsnijder wordt het te snijden metariaal eerst samengeperst en vervolgens met een scherp mes rechtstandig gesneden. Duurzaamheid en veiligheid staan voorop bij de aanschaf van een goede stapelsnijder. Je hebt stapelsnijders die je handmatig kan bedienen, maar het overgrote deel werkt elektrisch. Instapmodellen stapelsnijders voor bijvoorbeeld A3 formaat kun je op een tafel plaatsen, maar de meeste modellen staan op een stevig onderstel. Dat is geen overbodige luxe, want een flinke stapelsnijder kan wel 1000 kilo wegen. Bovendien heb je te maken met de Arbo-wetgeving die een juiste werkhoogte voorschrijft.

Tegenwoordig printen we vaak onze visitekaartjes zelf op dikkere papiersoorten. Maar dan heb je wel een visitekaartsnijder nodig om de job af te maken. Wij hebben voor de klein- en grootverbruiker diverse type visitekaartsnijders online voor je klaar staan.

Wij helpen je graag verder

Als je deze snijtafels op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact