0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Lamineermachines

Alle producten

48 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Lamineren: koud of warm?

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Lamineermachines worden aangeboden in werkelijk álle prijsklassen: van heel goedkoop (een paar tientjes) tot heel duur (honderden euro’s). Voor professioneel gebruik, denk daarbij aan scholen, kantoren of fotografen, loont het zich absoluut om te investeren in een kwalitatief goede lamineermachine met een degelijke garantie én een goede onderdelenvoorziening.

Zogenaamde ‘tientjesapparaten’ leiden bij professioneel en veelvuldig gebruik namelijk altijd tot teleurstellingen, omdat het resultaat navenant is. Goedkope lamineermachines hebben nooit meer dan één of twee lamineerrollen en dat is simpelweg niet voldoende om alle lucht uit de lamineerhoes te tappen en het ontstaan van luchtbelletjes is dan ook nauwelijks te voorkomen. De snelheid en het temperatuurbereik van het lamineerapparaat zijn ook bepalend voor het resultaat; het probleem bij goedkope machines is dat ze meestal niet warm genoeg worden, dus een te laag temperatuurbereik hebben.

Onze favoriete merken voor lamineermachines

Voor incidenteel gebruik en om thuis te lamineren, zijn de lamineermachines van het huismerk Our Choice en van Papermonster ideaal.
Ben je op zoek naar een betere machine voor professioneel gebruik, dan zijn de apparaten van de merken GBC (altijd met 2 jaar garantie!), Leitz en Follows onze favorieten.

P.S. Lamineren betekent letterlijk pletten of walsen. Met gelamineerd papier is hetzelfde als geplastificeerd papier. Simpel gezegd± papier bedekt met een plastic laagje. Lamineren is een techniek, waarmee je meer lagen van hetzelfde of verschillende materialen met elkaar verbindt. Handig, want het is vaak erg functioneel om papieren documenten te lamineren, vooral als ze tegen een stootje en grijpgrage vingers moeten kunnen en een langer leven beschoren moeten zijn. Lamineren is dan dé oplossing.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact