0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Voorbedrukte bedrijfsformulieren

Alle producten

82 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

4 Redenen om vaker met pen op papier te schrijven

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Voorbedrukte bedrijfsformulieren, wat zijn dat precies? Voorbedrukte bedrijfsformulieren zijn formulieren waarmee je gemakkelijk en efficiënt je administratie kunt bijhouden. Denk aan kilometerregistratie, verlofkaarten, kasboeken, werkbriefjes, weekstaten, bezoekrapporten of kwitantieboekjes. Om er maar een paar te noemen. Deze formulieren zijn handig voor alle administratieve processen die je niet kunt of wilt automatiseren. We hebben de verschillende soorten bedrijfsformulieren voor je op een rij gezet.

1. Bedrijfsformulieren voor je financiële administratie

Zoals kwitantieboeken, commissieboeken, bonnenboekjes, notablokken, rekeningblokken, kasbewijzenblokken en accountantspapier.

 

2. Bedrijfsformulieren voor omzetregistratie

Denk aan orderboeken, orderbonblokken, opdrachtformulieren en kassablokken.

3. Bedrijfsformulieren voor goederenregistratie

Hieronder vallen bestelformulieren en materiaal-afgiftebonblokken.

4. Bedrijfsformulieren voor tijdsregistratie

Denk aan werkbonblokken, vakantie- en snipperdagkaarten, werkbriefjesblokken, weekstaten en verlofaanvraagblokken.

5. Bedrijfsformulieren voor kilometerregistratie

Handige bedrijfsformulieren om afgelegde kilometers te registreren. Ook kun je kiezen voor speciale blokken voor rittenlijsten of voor autokosten.

6. Bedrijfsformulieren voor informatieregistratie

Denk aan bezoekrapportenblokken en opzichtersdagboeken.

Het bonnenboekje

Handig voor het bijhouden van je financiële administratie: het bonboekje. Hiermee kun je eenvoudig een handgeschreven bon maken en meegeven aan je klant. Dankzij het handige carbonvelletje achter de bon, heb je zelf meteen een kopie voor jouw financiële administratie. 

Bezoekers registreren

Veel, vooral grotere bedrijven houden een bezoekersregistratie bij; ze noteren wanneer bezoekers binnenkomen, hun naam, het bedrijf dat zij vertegenwoordigen, voor wie ze komen en wanneer ze het pand weer verlaten. Als bezoekers moeten worden geregistreerd, dan is natuurlijk zaak dat dit zorgvuldig gebeurd, zodat altijd bekend is hoeveel bezoekers in het pand aanwezig zijn en met wie zij een afspraak hebben. Vooral in geval van nood kan dit belangrijk zijn; stel er is sprake van een calamiteit en er moeten hulpdiensten worden ingeschakeld, dan is het belangrijk dat je precies weet hoeveel mensen er in het gebouw aanwezig zijn. En ook aan het einde van de dag is het handig; met een goede bezoekersregistratie zal er aan het einde van de dag nooit per ongeluk een bezoeker achterblijven. Een van de handigste bedrijfsformulieren voor je bezoekersregistratie is het bezoekrapport dat als handige blok voor de receptie wordt geleverd.

Verlof aanvragen

Iedereen heeft recht op verlof, maar lang niet iedere werknemer weet hoe hij dat moet doen. Dan is het handig als je een verlofaanvraagblok hebt, waarmee iedereen op een eenvoudige manier schriftelijk verlof kan aanvragen. Zo voorkom je ook eventuele misverstanden achteraf. Op de verlofaanvraag vult de aanvrager zelf alle gegevens netjes in en dient zijn of haar aanvraag vervolgens in. Supersimpel en duidelijk.

Vakantie-of snipperdagen aanvragen

Net zoals iedereen recht heeft op verlof, heeft iedere werknemer recht op een wettelijk vastgesteld aantal vakantiedagen. Je hoeft deze dagen niet allemaal in één keer op te nemen, je kunt ook een keer een dagje vrij nemen; dat wordt dan een snipperdag genoemd. Het is voor iedereen makkelijk en duidelijk als er voor het aanvragen van vakantie- of snipperdagen één uniforme regel geldt; bijvoorbeeld het gebruik van de vakantiekaart of de vakantie/snipperdagenkaart. Dan staat het altijd zwart op wit.

Kilometers of ritten bijhouden

Als je zakelijk auto rijdt, dan moet je je gereden kilometers bijhouden en verantwoorden. Er bestaat een handig bedrijfsformulier voor het registreren van je kilometers: de kilometerregistratieblok. Een superhandig hulpmiddel en wordt veel gebruikt in het bedrijfsleven, ook door bijvoorbeeld ZZP’ers. Tip: maak er een routine van dat je na elke rit meteen je kilometers opschrijft, zodat je niet aan het einde van de maand nog alles moet bijwerken (met het risico dat je bepaalde ritten vergeet in te vullen). 

Uren bijhouden

Als ZZP’er of freelancer is het vaak belangrijk dat je je uren bijhoudt, maar er zijn genoeg branches waarin een urenverantwoording en bijbehorende tijdsregistratie belangrijk is. Er zijn verschillende manier om dit te doen, bijvoorbeeld heel ‘ouderwets’, maar wel effectief, met een werkbonblok. Hiermee kun je eenvoudig verantwoording afleggen over de uren die je aan een bepaalde opdracht hebt besteed (en indien relevant; de materialen die je tijdens deze klus hebt gebruikt).

Opzichtersdagboek

Wat is een opzichtersdagboek? Een opzichtersdagboek is een handig hulpmiddel bij projecten. In het opzichtersdagboek kun overzichtelijk alle belangrijke gegevens noteren, die belangrijk zijn. Denk aan zaken als aangevoerde materialen, betrokken medewerkers en verrichte werkzaamheden. Zo wordt er niets vergeten. Bovendien is er ruimte voor het opschrijven van gemaakte afspraken tijdens bijeenkomsten. Superhandig dus; altijd bij de hand en met de hand is er snel iets genoteerd, wat je anders misschien zou vergeten.

Rekeningblok

Waarvoor gebruik je een rekeningblok? Een rekeningblok is een handig hulpmiddel voor het bijhouden van bepaalde zaken voor je financiële adminstratie; gemakkelijk, snel en efficiënt. Er zijn rekeningblokken voor zo goed als iedere afdeling binnen iedere onderneming. Het fijne van een rekeningblok is dat je snel een eenvoudig met de hand een rekening kunt schrijven. De voorgedrukte fakturen in rekeningblokken zijn gemaakt zelfkopiërend papier, dus je hebt altijd meteen een kopie voor je financiële administratie bij de hand.

Kassablok

Nog zo’n handig bedrijfsformulier in de categorie omzetregistratie: een kassablok om handmatig een bon te schrijven na een contante betaling. Vooral handig als je geen elektrische kassa hebt of gebruikt. De uitgeschreven kassabon scheur je gewoon uit de blok en overhandig je aan je klant. Simpel en gemakkelijk. O ja, er zijn ook handige bijbehorende kassablokhouders te koop.


Wij hebben voorbedrukte bedrijfsformulieren van Atlanta, Samson en Exacompta online voor je klaar staan!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact