0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Planning

Alle categorieën

Alle producten

89 resultaten

Plannen is dé manier om je werk overzichtelijk(er) te maken. Hoe breng je je planning nu duidelijk in beeld, niet alleen voor jou, maar ook voor je collega’s? Er bestaan allerlei handige hulpmiddelen om te plannen. Natuurlijk zijn er tegenwoordige veel digitale oplossingen beschikbaar, maar vaak is een ‘old-school’ planbord nog altijd de beste oplossing. In onze shop vind je uiteenlopende sets en systemen om onder meer opdrachten, personeel en vakanties te plannen. Allemaal direct uit voorraad leverbaar. Dus: vandaag voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Universele planborden

Het grote voordeel van een planbord is dat alle betrokken in één oogopslag snel kunnen zien wat de planning van de dag, de week of de maand is. Het planbord is zo universeel, dat het bruikbaar is in ieder soort organisatie, of het nu een hotel is, een verhuurbedrijf, een zorginstelling of een rijschool.

Je kunt kiezen uit allerlei soorten planborden:
jaar-, maand- en weekplanners
• speciale personeelplanners voor het inplannen van het personeel
projectplanners
• of de miniplanner (ook handig om onderweg mee te nemen)
• en dan is er nog het T-kaart systeem: T-kaart plansystemen zijn bijzonder populair bij garagebedrijven en transportbedrijven, maar ze zijn in feite in elke organisatie bruikbaar. Het T-kaart systeem is een klassiek systeem dat nog steeds erg geliefd is en veel gebruikt wordt. De T-vormige kaarten zijn leverbaar in diverse breedtematen en kleuren. Deze kaarten stop je in modulaire panelen. Je kunt het T-planningsysteem met deze panelen dus oneindig blijven uitbreiden als je organisatie groeit.

Magnetische planborden (whiteboard)

Je kunt ook kiezen voor een magnetische whiteboard met voorbedrukte indeling, bijvoorbeeld met een jaarindeling, een maandindeling of een weekindeling.
DIY-tip: je kunt ook zelf een indeling maken op het whiteboard met behulp van verdeeltape, leverbaar in diverse maten en kleuren.
Of je kiest voor de kant-en-klare planningsets, speciaal voor magnetische borden. In zo’n planningset zitten symbolen, markers, magneetstroken, etikethouders en datumstrips.

Hulp nodig bij het uitkiezen van het beste planbord? Aarzel niet en bel of mail ons (+31 (0) 45 - 52 29 311 of info@kantoorartikelen.nl) voor vrijblijvend advies. Maak gebruik van onze vakkennis!