0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Perforators

Alle categorieën

Alle producten

56 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Perforator kopen: waar moet je op letten?

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Met een perforator maak je met één simpele drukbeweging op de hefboom 2, 4 of 23 gaatjes in één of meer vellen papier. De meest voor de hand liggende reden om dit te doen, is om de papieren gemakkelijk op te bergen in een ornder, een ringband of een hechtmap. Er geldt een simpele regel voor perforators, die handig is om te weten als je een perforator gaat kopen: hoe langer de hefboom, hoe minder kracht je hoeft te zetten om de gaatjes in het papier te stansen. Tip: zorg er altijd voor dat de stapel papier die je wilt stansen niet te dik is, anders forceer je het mechaniek. De uitgestanste stukjes papier, ook wel confetti genoemd, komen vanzelf in een opvangbakje onder de perforator terecht. Dit bakje moet je regelmatig legen, anders laat de confetti op een gegeven moment een dwarrelspoor op je bureau achter.

Perforator kopen

Let vooral op de volgende kenmerken als je een keuze voor een nieuwe perforator maakt:
• Hoeveel vellen papier kan de perforator in één keer stansen?
• Hoe lang is de hefboom? Onthoud: hoe langer de hefboom, hoe minder kracht je hoeft te zetten bij het perforeren.
• Kan het afvalbakje voor de papiersnippers gemakkelijk worden geleegd?
• Hoe is de papier uitlijning?

Soorten perforators

Je hebt de keuze uit de volgende perforators:

Perforator 2-gaats

Een 2-gaats perforator heeft 2 stansen om 2 gaatjes in je papier te perforeren. Hoeveel vellen papier je in één keer kunt stansen, verschilt per merk en soort perforator. Dit kan variëren van 30 vellen tot 250 vellen in één keer. Hoe meer vellen, hoe groter de perforator en vooral hoe langer de hefboom.

Perforator 4-gaats

Als je de voorkeur geeft aan 4 gaten in je documenten, dan kies je voor een 4-gaats perforator. Het is dan handig om ook een ringband met 4 ringen te hebben; de kans op scheuren is daarbij in ieder geval minder dan in een ringband of ordner met 2 ringen.

Perforator 23-gaats

Logischerwijze perforeer je met een 23-gaats perforator 23 gaten in je papieren. Een aanrader is de 23-gaats perforator van Leitz, waarmee je maximaal 15 vellen papier tegelijk kunt perforeren. Deze perforator is bijzonder krachtig en is uitgevoerd in robuust staal. De zware metalen onderdelen zorgen ervoor dat perforeren een fluitje van een cent is. Bovendien heeft deze perforator een krasvrije antislip mat, zodat je papieren niet verschuiven tijdens het perforeren.

Tips: duurdere perforators hebben verstelbare stansen en vervangbare onderdelen, zodat je er levenslang mee kunt perforeren. Kijk anders ook eens naar de perforatoeren van ons huislmerk Stapels, die goed en goedkoop zijn.

Grote collectie perforators

KantoorArtikelen.nl heeft een grote collectie perforators, waaronder goedkope perforators, voordelige huismerk perforators en exclusieve perforators. Alle perforators voor uw kantoor zijn direct uit voorraad leverbaar en worden al binnen 1 werkdag geleverd (tenzij anders vermeld). Dat betekent dat u binnen 2 werkdagen een nieuwe perforator kunt hebben.

Snelle levering

Alle perforators die in de webshop van KantoorArtikelen.nl, worden binnen 2 werkdagen geleverd. Het kopen van perforators is heel eenvoudig. Binnen een minuut heeft u een nieuwe perforator voor uw kantoor besteld.

Overige kantoorartikelen

Naast diverse perforators hebben wij voor u nog meer kantoorartikelen in ons assortiment. Zo vindt u in onze online webshop onder andere nog diverse hechtmappen, tabbladen,  dossiermappen en archiefdozen. KantoorArtikelen.nl kan alle ruimtes van je organisatie van artikelen voorzien; van kantoor tot kantine en van wachtruimte tot aan directiekantoren. Koop direct online je nieuwe kantoorartikelen.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact