0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Bureau accessoires

Alle categorieën

Alle producten

281 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

De 5 kantoorartikelkanjers!

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Gemak dient de mens! Om jouw werkplek nog leuker te maken en vooral zo in te richten dat je hier efficiënt en dus met veel plezier kunt werken, heb je de keuze uit verschillende bureau accessoires. Van handige ladenkastjes tot lollige dispensers voor paperclips en memoblaadjes, en van pennenbakjes en bureauorganisers tot handige en vooral ergonomische concept- en documenthouders. Ook vind je hier ons assortiment boekensteunen en bureauleggers en onderleggers.

Bureau accessoires, je kunt eigenlijk niet zonder. Nou ja, het kan wel, maar dan is je bureau binnen de kortste keren waarschijnlijk bedolven onder de papieren, pennen en alle andere dingen die je iedere dag in je handen hebt. Daarom is het handig om een aantal praktische bureau accessoires aan te schaffen. Daarmee creëer je een opgeruimde werkplek. Bovendien kleed je met deze accessoires je kantoor mooi of leuk aan. En niets zo fijn als een werkplek waar jij je happy voelt.

Welke bureau accessoires zijn onmisbaar op kantoor?

Wat dacht je van een pennenbakje? Verschrikkelijk handig om altijd een voorraadje pennen voor het grijpen te hebben. Er zijn allerlei soorten bakjes in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar, van heel eenvoudig tot design. Houd je je bureau liever clean en leeg, dan is een bureauorganizer voor in je bureaulade een prima alternatief.

Een bureaulegger of onderlegger; je zou misschien denken dat deze vandaag de dag door niemand meer worden gebruikt. Niets is minder waar! Een bureaulegger (ook wel sous-main genoemd) behoort nog altijd tot de populaire bureau accessoires; ze beschermen je bureaublad en het staat nog fraai ook.

Ladenkastjes: weg met al die losse papieren. Voor het bewaren van documenten die je graag bij de hand hebt, zoals tijdschriften, brochures, flyers, fakturen, inkomende post etc. etc. etc., zijn ladekastjes een perfecte oplossing. En ze zien er ook nog eens heel leuk uit; neem zelf maar een kijkje, je zult verbaasd zijn over ons aanbod.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact