0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Kabels en voeding

Alle categorieën

Alle producten

223 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Altijd genoeg stopcontacten en oplaadpunten in, op en onder je bureau

Bekijk onze blog

Lease

Ontdek onze lease mogelijkheden.

Van HDMI-kabels en adapters voor CAT5-netwerkkabels tot Thunderboltkabels en laadkabels; je vindt bij ons gegarandeerd het juiste kabeltje voor jouw computer, laptop, tablet, smartphone, televisie, stereo-installatie, video, beamer of camera. Maar dat is nog niet alles: we hebben behalve een enorme collectie kabels, ook tig soorten opladers en adapters, stekkerdozen en verlengsnoeren én alle handige hulpmiddelen om al je kabels netjes weg te werken. Je vindt het allemaal in deze categorie ‘Kabels en Voeding’.

Ook al kunnen we zóveel draadloos tegenwoordig, er zijn nog steeds heel veel toepassingen waar je nou eenmaal een of meer kabels voor nodig hebt. En zonder voeding staan we nergens. Om je te helpen snel te vinden wat je zoekt, hier een kort overzicht wat je waar vindt in ons assortiment ‘kabels en voeding’: 

Audio-, video-, netwerk- en signaalkabels

De naam zegt het eigenlijk al: alle soorten kabels die je maar kan bedenken voor je computer, laptop, je netwerk, je televisie, video, beamer en audio-apparatuur. Lees meer over de verschillende soorten kabels.

Opladers en adapters

De meeste van onze draadloze apparaten moeten tussendoor worden opgeladen. En die opladers gaan na verloop van tijd wel eens kapot. Daarom kun je altijd nieuwe opladers en adapters kopen. Het is handig om te weten dat je voor verschillende apparaten c.q. opladers specifieke kabeltjes nodig hebt. Zo heb je voor een fotocamera een kabel met mini USB nodig. Voor een tablet, Android smartphone of MP3-speler neem je een kabel met micro USB aansluiting. Apple opladers hebben hun een eigen type aansluiting.

Stekkerdozen en verlengsnoeren

Hoe vaak gebeurt het niet dat je eigenlijk een stopcontact te kort komt? Met een extra stekkerdoos heb je er in één keer meer stopcontacten. In deze rubriek vind je ons uitgebreide aanbod verlengsnoeren en stekkerdozen, zodat je nooit meer met de zoveelste stekker in je handen staat op zoek naar een stopcontact.

Powerboxen

We hebben trouwens ook speciale stekkerdozen voor op, in of aan de onderkant van bijvoorbeeld je werkblad. Het grote voordeel: ze bieden niet alleen genoeg stopcontacten, maar óók aansluitingen voor USB, VGA, audio en netwerkkabels; elke combinatie is mogelijk. Ideaal dus! Ze zijn verkrijgbaar onder namen als Dock Desk, PowerBox, FlipTop of FrameTop.

Kabelbeheer en kabelgoten

Tot slot: al die kabels en snoeren kun je niet altijd verbergen achter een bureauwandje of kast en het komt vaak genoeg voor dat het er nogal rommelig uitziet onder je bureau of rondom je televisie en audio-apparatuur. Bovendien kán dit eventueel voor gevaarlijke situaties zorgen. Wij hebben in de rubriek ‘kabelbeheer en kabelgoten’ heel veel slimme oplossingen voor het wegwerken van al je snoeren, stekkers en kabels.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact