Weinig ruimte voor een hoognodige kast

Publicatiedatum: 12 mei 2023 10:00:00

Weinig ruimte voor een hoognodige kast

Stel je dit voor: je bent op kantoor en je zoekt naar dat ene belangrijke document dat je nodig hebt omdat je baas je iets gevraagd heeft om iets af te handelen. Je begint in paniek door alle papieren te graven als een bezetene. Maar wacht eens even! Wat is dat? Aan het eind van de gang schittert een roldeurkast. Je hebt het gevonden! Immers belangrijke documenten bewaren jullie in deze afsluitbare kast, die nauwelijks ruimte inneemt.

Minder ruimte nodig

Dus dat maakt een roldeurkast nou zo bijzonder? Ja, roldeuren nemen geen extra ruimte in beslag. Een kast met openslaande deuren wel. Gewoon soepel rollen en je bent klaar!

Op kantoor weten we allemaal dat ruimte een kostbaar goed is. Met een roldeurkast hoef je je geen zorgen te maken over vrije ruimte of beperkte manoeuvreerruimte. Ze zijn slank, stijlvol en nemen weinig plek in. Meer ruimte betekent ook meer bewegingsvrijheid voor jou en je collega's!


Esthetisch mooi

Maar wacht, er is meer! We hebben het nog niet eens gehad over de esthetische waarde van roldeurkasten. Deze prachtige kasten komen in allerlei kleuren en stijlen, die je zelf kunt bepalen. Van strak en modern tot speels en levendig, er is een roldeurkast voor elke kantoorpersoonlijkheid a.h.w.  Dus waarom genoegen nemen met een saaie kast met openslaande deuren als je een statement kunt maken met een roldeurkast die bij jouw stijl past? 😉

Efficiënt

Roldeurkasten zijn supergemakkelijk te gebruiken. Je rolt de kast in een vloeiende beweging open en hebt overzicht over de gehele inhoud. Efficiënter kan het in mijn ogen niet. En met diezelfde vloeiende beweging maak je de kast weer dicht, zodat “opgeruimd staat netjes” in één klap eh. beweging geregeld is.

Niet persé duurder

Roldeurkasten zijn niet veel duurder dan kasten met openslaande deuren. De prijzen variëren, afhankelijk van maten en kwaliteitskeuze natuurlijk wel.  En het hebben van meer ruimte is een van die kwaliteiten die de roldeurkast heeft t.o.v. een gewone kast.

Normale slijtage

De techniek rondom het mechanisme van de roldeurkast heeft zich in de loop der jaren zo ontwikkeld dat er nauwelijks nog sprake is van meer slijtage ten opzichte van een normale kast.

Eigenlijk is er dus geen enkel argument om niet te kiezen voor een roldeurkast.

Via onze webshop vind je diverse modellen, ook met kleuren samen te stellen. Daarnaast kunnen wij u ook 100% maatwerk leveren via het topmerk König & Neurath. Vul in dat geval onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Een greep uit onze roldeurkasten

Levering (verwacht):
Roldeurkast " Elegance" 198x120x43cm

€ 497,18*
Levering (verwacht):
Roldeurkast " Elegance" 198x100x43cm

€ 564,98*
Levering (verwacht):
Roldeurkast " Elegance" 725x120x43cm

€ 455,62*
Levering (verwacht):
Roldeurkast " Elegance" 135x120x43cm

€ 508,27*
Levering (verwacht):
Roldeurkast 725x80x43cm

€ 435,38*
Levering (verwacht):
Roldeurkast " Elegance" 105x120x43cm

€ 423,22*
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog