Van werkplek naar plek om te werken deel 5; De toekomst van kantoorinrichting: Innovatie en esthetiek met König & Neurath stijlwerelden

Publicatiedatum: 25 okt. 2023 10:00:00

Van werkplek naar plek om te werken deel 5; De toekomst van kantoorinrichting: Innovatie en esthetiek met König & Neurath stijlwerelden

Er waait een frisse wind door de wereld van de kantooromgevingen. Waar vroeger een kantoor niets meer was dan een plek met wat bureaus, stoelen en misschien een koffiezetapparaat, is het nu een plaats waar esthetiek en functie samenkomen. Kantoren zijn niet langer slechts 'werkplekken' - ze zijn nu plekken 'om te werken', plekken die inspireren, motiveren en de cultuur van een bedrijf weerspiegelen.

Deze transformatie wordt mede mogelijk gemaakt door pioniers zoals König & Neurath, een merk dat talloze onderscheidingen heeft ontvangen voor zijn innovaties en milieuvriendelijke aanpak. Onze afdeling “Office Furniture” is er trots op met König & Neurath samen te werken. Met hun K+N Stilwelten, ofwel 'Stijlwerelden', bieden ze een esthetische richtlijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke, op maat gemaakte inrichting. Ze halen inspiratie uit actuele en toekomstige ontwikkelingen in architectuur, lifestyle en kleurenpsychologie. Maar wat houden deze 'Stijlwerelden' precies in?

Stilwelt PURE   

Staat voor minimalisme en transparantie. Denk aan strakke lijnen en duidelijke structuren die ruimte bieden voor ideeën en inspiratie. Het is een ode aan het essentiële, waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen in een harmonieus geheel.

Stilwelt TIMELESS   

Zoals de naam al doet vermoeden, omarmt de stijlwereld het tijdloze. Het combineert klassiek design met een vleugje moderne elegantie. Het creëert ruimtes waar tijdloze ideeën kunnen ontkiemen, en biedt stabiliteit in een wereld die constant verandert.

Stilwelt FLOW   

Deze stijlwereld draait om organische verbindingen en structuren die dicht bij de natuur staan. Het bevordert welzijn en efficiëntie op de werkplek. De warme materialen en organische vormen stimuleren creatieve impulsen, wat zorgt voor een harmonieuze, vriendelijke en lichte uitstraling. Het is een plek van evenwicht, geborgenheid en organisch groeiende successen. Hier komen gedachten echt goed op gang.

Stilwelt VISION   

Deze stijlwereld draait om vooruitstrevendheid en innovatie. Het daagt technische grenzen uit en straalt een krachtige drang naar vernieuwing uit. Het is een plek waar ideeën tot leven komen, gedreven door vooruitgang, pioniersgeest en innovatie.

Het is duidelijk hoe divers en doordacht de benadering van König & Neurath is als het gaat om het vormgeven van werkruimtes. Elk van deze 'Stijlwerelden' biedt iets unieks, waardoor bedrijven een werkomgeving kunnen kiezen die perfect aansluit bij hun visie en cultuur. Wat een tijd om te leven en te werken!

Kortom, de manier waarop we naar kantoren kijken is aan het veranderen. Ze zijn nu plekken die de bedrijfscultuur weerspiegelen en medewerkers motiveren. En dankzij toonaangevende leveranciers zoals König & Neurath kunnen bedrijven nu werkomgevingen creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van inspiratie en schoonheid. Het gaat niet meer alleen om 'werken', maar om het 'ervaren' van de werkplek. Welkom in de toekomst van kantoren!

Neem contact met ons op voor meer informatie: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog