Van werkplek naar plek om te werken (deel 2)

Publicatiedatum: 26 sep. 2023 10:00:00

Van werkplek naar plek om te werken, deel 2

Er was eens een klein, tamelijk ongezellig kantoor in de stad, waar de werkdagen lang en de bureaus rommelig waren. De werknemers kwamen iedere dag met zware voeten binnen, hun laptops hangend onder hun armen en zuchtten als ze dachten aan de uren die ze voorovergebogen zouden doorbrengen, hun ogen vastgelijmd aan hun scherm.

Werkplekergonomie

Maar op een dag was er een verandering in de wind. Kantoorartikelen.nl, deskundige op het gebied van werkplekergonomie, kwam langs en transformeerde de grauwe kantoorruimte in een oase van comfort en efficiëntie. Men introduceerde het team tot het belang van de juiste laptopplaatsing en het onderhoud ervan.

Goed voor de mens en voor de machine

Een nieuw tijdperk brak aan voor het kantoor. Elke werknemer plaatste zijn laptop op een laptopstandaard, zodat niemand meer hoefde te buigen of te strekken om het scherm te zien. Zelfs op de warmste dagen bleven de laptops koel, want de vrije luchttoevoer zorgde ervoor dat de apparaten hun efficiëntie behielden.

Ergonomisch paradijs   

Er kwamen ook externe toetsenborden en muizen, waardoor elke werkplek veranderde in een ergonomisch paradijs. De werknemers voelden de verlichting in hun nek en schouders, en hun houding verbeterde dramatisch. Het stopte daarbij niet. Het bureau en de stoel van elke werknemer werden aangepast, zodat ze in de perfecte positie zaten. Geen gebogen ruggen meer, geen voeten die bungelden van te hoge stoelen of voor anderen juist geen doorgezakte benen meer. De bovenkant van de monitors werd zorgvuldig aangepast op ooghoogte en elk bureau was nu een toonbeeld van ergonomisch design.

Dankbaar lichaam

Dag in, dag uit, stroomde het kantoor nu vol met gelukkige gezichten. Werknemers kwamen fluitend naar hun werk, wetende dat hun comfort prioriteit had. Pauzes werden genomen, waarbij iedereen opstond en strekte, hun lichamen dankbaar voor de zorg en aandacht.

Het kantoor werd een voorbeeld voor vele anderen, een plek waar welzijn en productiviteit hand in hand gingen. De transformatie van een eenvoudige werkplek naar een echte plek om te werken had niet alleen het comfort, maar ook het geluk en de tevredenheid van elke werknemer verhoogd. Dat was de mooiste verandering van allemaal.

Is het bij jullie ook tijd voor ergonomische verandering? Check onze webshop voor een uitgebreide keuze aan juiste producten.

Of heb je liever echt persoonlijk advies? Bel: 0031 (0)45 – 5229311

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Een greep uit setjes toetsenbord met muis

Nog maar 6 op voorraad
Levering (verwacht):
Logitech MK710 toetsenbord RF Draadloos QWERTY US International Zwart

€ 116,52*

Monitorarmen bureaumontage

Monitorarmen bureaumontage Monitorarmen voor bureaumontage zijn vrijwel altijd voorzien van één...

Al onze monitorarmen
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog