Synergie in samenwerking: ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl en Student aan Bedrijf B.V.

Publicatiedatum: 11 jun. 2024 10:00:00

Synergie in samenwerking: ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl en Student aan Bedrijf B.V.

Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl geloven we sterk in de kracht van synergie. Samenwerking brengt ons niet alleen verder, maar tilt ook onze dienstverlening naar een hoger niveau. Een van de meest bijzondere samenwerkingen die we koesteren is met “Student aan Bedrijf”, een bedrijf dat al sinds 2010 actief is in het bieden van deskundige digitale hulp. Hun ontstaansgeschiedenis is net zo fascinerend als hun dienstverlening.

Oprichting en geschiedenis “Student aan Bedrijf”

Zusterbedrijf “Student aan Huis” werd opgericht in 2010 nadat de oprichter zelf hulp nodig had bij een vastgelopen computer. Geen van de beschikbare opties kon snel genoeg hulp bieden, maar een IT-student loste het probleem in een mum van tijd op en dat gewoon bij hem thuis. Deze ervaring leidde tot het idee om IT-studenten in te zetten om mensen thuis te helpen met digitale vragen en problemen. Een gouden idee! Tegenwoordig zijn meer dan 1.000 goed opgeleide IT-studenten dagelijks actief in heel Nederland en sinds 2019 gebeurt via Student aan Bedrijf hetzelfde voor bedrijven en organisaties. Een top concept!

Diensten “Student-aan-huis”

Student-aan-huis biedt hulp op alle digitale apparaten die in en om het huis gekoppeld zijn aan het thuisnetwerk. Of het nu gaat bij het maken van back-ups van bestanden op computers, tablets en smartphones, instellen van wifi en e-mail, installeren van antivirussoftware en software-updates, een computer-apk óf het ondersteunen bij het gebruik van internet, computers, tablets, printers, smartphones, digitale tv’s, slimme thermostaten en alle andere digitale apparaten, de IT-studenten springen op hun fiets on snel hulp te komen bieden.

Naast Student-aan-huis zijn er inmiddels nog twee zusterbedrijven die samen een compleet ecosysteem van IT-diensten bieden.

Student aan Bedrijf

“Student aan Bedrijf” is, ontstaan uit het succes van “Student-aan-huis” en heeft zich gespecialiseerd in het bieden van tijdelijke en flexibele IT-ondersteuning aan diverse sectoren zoals IT-dienstverleners, onderwijsinstellingen, overheden, zorginstellingen, ziekenhuizen en het MKB. Hun nauwe samenwerking met “Student aan Huis” en “iTalented”, het andere zusterbedrijf, dat gespecialiseerd is in detachering van jonge IT-professionals, zorgt ervoor dat zij IT-talenten effectief kunnen begeleiden op hun weg van bijbaan naar droombaan.

Recente samenwerking

Een recent project dat Student aan Bedrijf samen met ons heeft uitgevoerd, betrof de volledige werkplekinrichting met een team van 6 IT-talenten van het nieuwe kantoor van de vestiging van Sweco in Rotterdam. Sweco is een internationaal opererend bedrijf met 22000 architecten, ingenieurs en adviseurs.

Dit project omvatte onder andere het plaatsen van schermen en dockingstations, kabelmanagement voor een nette en veilige werkplek en het creëren van een optimale werkomgeving voor alle medewerkers. Door meerdere specialiteiten en kennis samen te voegen werd een fraai resultaat bereikt!


Dit illustreert hoe samenwerking tussen verschillende bedrijven synergie kan creëren, wat leidt tot succesvolle projecten en tevreden klanten. Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl zijn we trots op onze partners en blijven we streven naar sterke en vruchtbare samenwerkingen.

Ook op zoek naar samenwerking? Bel ons: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog