Stoelmatten, de beschermers van de ondergrond!

Publicatiedatum: 9 jun. 2023 10:00:00

Stoelmatten, de beschermers van de ondergrond!

Stoelmatten zijn als het schild tussen onze wieltjes en de vloer en ze zijn er in allerlei verschillende varianten. Of je nu een harde of zachte ondergrond hebt, er is altijd een stoelmat die perfect bij jouw behoeften past.

Bescherm je houten vloer

Stel je voor, je hebt zo'n mooie hardhouten vloer in je kantoor. Je wilt er zeker van zijn dat je bureaustoel geen krassen of deuken achterlaat, toch? Daar komt de stoelmat om de hoek kijken, als de redder in nood voor je prachtige vloer. Gemaakt van duurzaam polycarbonaat, polymeer of recyclebaar PVC, beschermt de stoelmat je vloer tegen de dagelijkse aanvallen van wieltjes en wrijving. Het is als een onzichtbare bodyguard die de integriteit van je vloer behoudt, terwijl jij zorgeloos rondrijdt op je bureaustoel.

Geen wegzakken bij vloerbedekking

Maar laten we niet vergeten dat stoelmatten niet alleen voor harde ondergronden zijn. Voor degenen onder ons die het geluk hebben om te genieten van een zachte vloerbedekking, zijn er speciale stoelmatten die ook hier uitkomst bieden. Deze zachte ondergronden kunnen namelijk een uitdaging vormen voor bureaustoelen, omdat de wieltjes kunnen wegzakken en vastlopen. Maar vrees niet, de stoelmat is er om te helpen! Door het bieden van een stevige en stabiele basis zorgt de stoelmat ervoor dat je soepel kunt bewegen zonder te verdwijnen in de zachte ondergrond.



Duurzaam en recyclebaar

Zoals gezegd zijn de meeste stoelmatten gemaakt zijn van materialen zoals polycarbonaat, polymeer of recyclebaar PVC. Dat betekent in eerste instantie dat deze vloermatten héél lang mee gaan! En in twee instantie dat je niet alleen je vloer beschermt, maar ook bijdraagt aan het behoud van onze planeet. Het is een win-win situatie!

Dus, of je nu een stoelmat nodig hebt voor je harde vloer of om jezelf te redden van een zachte ondergrond, er is altijd een variant die past bij jouw behoeften. Laat de stoelmat je trouwe metgezel zijn, die je vloer beschermt en je zitervaring naar een hoger niveau tilt. Dus rol met gemak, wees gerust en geniet van je werkplek, wetende dat je stoelmat er altijd is om je te ondersteunen en je vloer te beschermen 😉

Een greep uit onze stoelmatten

Levering (verwacht):
Stoelmat Rillstab 97100 90x120cm voor harde vloer

€ 45,41*
Levering (verwacht):
Stoelmat Floortex PVC 120x90cm voor zachte vloeren retailpak

€ 55,15*
Levering (verwacht):
Stoelmat Floortex PVC 120x150cm voor zachte vloeren

€ 59,67*
Levering (verwacht):
Stoelmat Rillstab 97180 120x180cm voor harde vloer

€ 88,06*
Levering (verwacht):
Stoelmat Rillstab 97200 90x120cm voor vloerbedekking

€ 43,86*
Levering (verwacht):
Stoelmat Floortex PVC 120x90cm voor harde vloeren

€ 39,75*
Levering (verwacht):
Stoelmat Rillstab 97173 150x120cm voor harde vloer

€ 67,65*
Levering (verwacht):
Stoelmat Rillstab 97273 120x150cm voor vloerbedekking

€ 64,56*
Levering (verwacht):
Stoelmat Floortex PVC 120x90cm voor harde vloeren retailpak

€ 50,53*
Levering (verwacht):
Stoelmat Floortex PVC 120x90cm voor zachte vloeren

€ 39,75*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog