Slapen op het werk kan de productiviteit verhogen

Publicatiedatum: 19 jan. 2024 11:00:00

Slapen op het werk kan de productiviteit verhogen

Wist je dat een dutje oftewel een powernap net als koffie kan zijn, maar zonder het kopje? Dat is het idee achter de moderne slaapcabines die steeds vaker opduiken in het bedrijfsleven. In sectoren waar lange uren en hoge stressniveaus normaal zijn, zoals in de technologie, financiën en gezondheidszorg, wordt het steeds belangrijker om medewerkers de kans te bieden om even op te laden. En nee, we hebben het hier niet over het installeren van een complete slaapkamer op kantoor. De oplossing is veel eenvoudiger en stijlvoller: slaapcabines, slaapcapsules, slaapcocons, slaap…. Er zijn heel wat namen te verzinnen!

Moderne slaapoplossingen voor bedrijven

Deze moderne slaapoplossingen zijn ideaal voor elk bedrijf dat het welzijn van zijn werknemers serieus neemt. Ze nemen weinig ruimte in beslag, zijn vaak modulair en aanpasbaar, en – laten we eerlijk zijn – ze zien er gewoon cool uit. Maar hoe kies je de perfecte slaapcabine voor jouw bedrijf? Daar komt ITC Furniture in het spel.


ITC Furniture óók voor slaapcabines 

ITC Furniture is gespecialiseerd in “alles voor kantoor, school en meer” en het vinden van de juiste slaapoplossingen voor elk type bedrijf hoort daar bij. Of je nu een intieme slaapcocon zoekt voor een klein kantoor of een reeks hightech slaapcapsules voor een groot bedrijfscomplex, ITC Furniture kan je helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze expertise in de nieuwste trends en technologieën op het gebied van kantoormeubilair zorgt ervoor dat je niet alleen een functionele, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je kantoorruimte krijgt.

Studies bewijzen dat slapen op het werk energie geeft

Dus, waarom zou je kiezen voor een slaapcabine op het werk? Studies tonen aan dat een kort dutje de productiviteit, creativiteit en algehele gezondheid kan verbeteren. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet even ontsnappen aan het drukke werkleven om op te laden in een rustige, comfortabele cocon?

Met ITC Furniture, onderdeel van kantoorartikelen.nl, is het vinden van de perfecte slaapoplossing voor jouw bedrijf net zo ontspannend als de powernap zelf. Dus zeg vaarwel tegen de middagdip en hallo tegen verhoogde productiviteit en een gelukkiger team. Want, zoals we allemaal weten, een uitgeruste werknemer is een gelukkige werknemer!

Bel ons: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog