Samen sterker: Onze reis met König & Neurath naar perfecte werkomgevingen

Publicatiedatum: 14 feb. 2024 11:00:00

Samen sterker: Onze reis met König & Neurath naar perfecte werkomgevingen

Bij ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl hebben we het privilege al vele jaren een diepgaande relatie te onderhouden met König & Neurath, een van de meest vooraanstaande fabrikanten in de wereld van kantoorinrichtingen. Deze samenwerking is een verhaal van wederzijdse groei, leren en uitwisseling van expertise, dat de manier waarop we denken over en werken aan kantoorruimtes heeft getransformeerd.

Het geheim van effectieve werkplekken; Complexe processen, eenvoudige oplossingen

De kunst van het vormgeven van werkplekken is geen geringe taak. Het is een complex proces dat een holistische benadering vereist, waarbij geen concessies worden gedaan aan kwaliteit. König & Neurath heeft net als wij geleerd dat het begeleiden van processen, van het eerste ontwerp tot after-sales, essentieel is voor succes. Dit betekent dat elke stap in het proces - van de zorgvuldige analyse en planning, via de productie, tot aan de duurzame service - met ideeënrijkdom en betrouwbaarheid wordt benaderd. Het doel is altijd om een werkomgeving te creëren die niet alleen aan de eisen van de klant voldoet, maar ook die van hun unieke werkcultuur weerspiegelt.

Persoonlijke aanpak en duurzaamheid; Kernwaarden in onze samenwerking

König & Neurath en wij hechten aan het belang van directe, persoonlijke communicatie als een vorm van duurzaamheid. Het bouwen aan een succesvolle werkomgeving gaat hand in hand met het samenwerken met partners uit de vakhandel, industrie, architectuur en organisatieadvies. En de garantie 'Made in Germany', dankzij de exclusieve productie in Duitsland, onderstreept de kwaliteit en betrouwbaarheid waar we samen voor staan. En door ons heeft men bij König & Neurath ook geleerd om Nederlands en zelfs internationaal te denken.

Made in Germany; Kwaliteit en betrouwbaarheid in kantoorinrichting 

Een belangrijke les die we van König & Neurath hebben geleerd, is de waarde van een hoge productiediepte. Dit stelt ons in staat om holistisch, snel en flexibel te reageren op de individuele wensen van onze klanten. Het proces om tot een geslaagde werkcultuur te komen, wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt. We begeleiden onze klanten stap voor stap, totdat we samen een optimaal, op maat gemaakt ruimte-ervaring hebben gecreëerd die aan alle behoeften voldoet.

Van planning tot perfectie; Jullie werkcultuur centraal

In de loop der jaren heeft deze vruchtbare samenwerking ons geholpen om inzichten te verdiepen, processen te verfijnen en uiteindelijk de manier waarop we werkomgevingen benaderen, te transformeren. De reis met König & Neurath is een getuigenis van groei, innovatie en de onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we doen.

Bel ons voor meer informatie: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met de juiste persoon op:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog