Outletcenters slaan twee vliegen in één klap

Publicatiedatum: 28 jul. 2023 10:00:00

Outletcenters slaan twee vliegen in één klap

Het fenomeen van outletcenters is een ware uitvinding voor de fervente shoppers onder ons. Of je nu een modefanaat bent, een gadgetgek of gewoon graag koopjes jaagt, een bezoek aan een outlet center is als een schatkamer vol met verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe dit briljante idee is ontstaan?

Een idee werd geboren

Terug in de tijd, “toen de winkelstraten nog niet bezaaid waren met e-commerce en online shopping”, werd het concept van de outletcenter geboren. Het idee kwam voort uit de noodzaak om overtollige voorraden en eindereeksproducten van gerenommeerde merken een tweede kans te geven. Immers, wat voor de winkel als overbodig werd beschouwd, zou voor een andere koopjesjager juist een langverwachte vondst kunnen zijn!

Prima spul

Oorspronkelijk waren deze outlet centers vaak gelegen aan de rand van steden of bij fabrieken, waar de merken hun onverkochte inventaris uit vorige seizoenen of licht beschadigde artikelen tegen flinke kortingen konden aanbieden. Klanten, altijd op zoek naar een koopje, waren maar al te blij met de mogelijkheid om designerkleding, elektronica of huishoudelijke artikelen te scoren zonder hun portemonnee te plunderen.

Avontuur   

Maar wat maakt outlet centers nu zo aantrekkelijk voor klanten? Ten eerste, het onweerstaanbare gevoel van avontuur! In een outlet center weet je nooit precies wat je zult vinden. Het is als een spannende schattenjacht waarbij je nooit weet welk geweldig item je als volgende in handen krijgt. En wanneer je dan dat ene paar schoenen vindt dat je al maanden wilde of die ene technische gadget waar je nooit het volledige bedrag voor wilde betalen, voelt het als een triomfantelijke overwinning.

Goedkoper

Ten tweede, de prijs! Outlet centers staan bekend om hun scherpe prijzen, die vaak ver onder de normale winkelprijzen liggen. Waar je elders soms aarzelt om iets te kopen vanwege de kosten, kun je in een outlet center volop genieten van winkelen zonder je schuldig te voelen over je bankrekening.

Outlet voor kantoor

En laten we niet vergeten dat de outlet centers niet alleen de fysieke shoppers hebben verwend. Ook online winkels zijn met de trend meegegaan. Zo heeft onze welbekende webshop een speciale outlet afdeling gecreëerd waar koopjesjagers hun hart kunnen ophalen. Ga maar eens bij ons op avontuur en laat je verassen. De link naar onze outlet vind je hieronder!

Een greep uit ons outletcenter

Levering (verwacht):
Outlet Toetsenbord Logitech K380 Bluetooth QWERTY grijs OUTLET

€ 43,50*
Levering (verwacht):
Outlet: Logitech H110 On-Ear Stereo Headset, 3,5 mm jack, Zilvergrijs Copy

€ 16,48*
Levering (verwacht):
HP Elitedesk 800 G2 SFF I7-6700 / 8GB / 256SSD / W10P / REFURBISHED

€ 277,51*
Levering (verwacht):
Fujitsu Esprimo Q920 / i5-4590T / 4GB / 128GB/ W10P/ REFURBISHED

€ 102,12*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog