Optimaliseer je conferentie met comfortabele en stijlvolle stoelen

Publicatiedatum: 6 mei 2024 10:00:00

Optimaliseer je conferentie met comfortabele en stijlvolle stoelen

Ken je dat? Je neemt deel aan een conferentie, het begint interessant en leerzaam, maar na een tijdje ben je afgeleid. De stoel waarop je zit is zo oncomfortabel dat je constant op zoek bent naar een zithouding om de stoel uit te houden. Je krijgt nauwelijks nog mee wat er gezegd wordt. Het lijkt wel alsof de conferentiezaal verandert in een sportschool, waar je ongewild deelneemt aan een yoga-sessie om toch maar enig comfort te vinden.

Comfort is belangrijk bij evenementen

Als je zelf regelmatig conferenties, seminars of andere soorten "flexibele" bijeenkomsten organiseert, dan weet je hoe belangrijk het is dat je gasten zich 100% kunnen concentreren op de inhoud en niet op hun strijd met een ongemakkelijke stoel. Daarom is het essentieel om niet alleen in sprekers van topniveau te investeren, maar ook in topkwaliteit zitgelegenheid.

Ontdek de “PUBLICA-stoel”

Maak kennis met de PUBLICA van König & Neurath. Een stoel die ontworpen is om in de schijnwerpers te staan. PUBLICA maakt bij elk publiek optreden een goede figuur: met zijn strakke lijnen en slimme aanvullende elementen is hij de perfecte partner voor jou. Of je nu regelmatig seminars of conferenties organiseert, PUBLICA past zich naadloos aan elke setting aan. Hij is snel in rijen te schakelen voor een georganiseerd zit plan, beschikbaar in talloze bekledingsopties en biedt handige uitbreidingselementen zoals armleuningen, stoelnummering en schrijftableaus. Plus, hij is stapelbaar en uitgerust met stijlvolle kunststof kuipen die niet alleen comfort bieden, maar ook esthetisch aangenaam zijn. De PUBLICA bestaat al voor 16% uit gerecycled materiaal, geen enkele grondstof komt van buiten Europa en het goede nieuws is dat de hele stoel 100% recyclebaar is!


Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl begrijpen we de kunst van het creëren van comfortabele, functionele en esthetisch verantwoorde conferentieruimtes. Wij staan klaar om je te helpen de perfecte omgeving te bieden voor je evenementen. Want als je gasten comfortabel zitten, kunnen ze zich volledig richten op de inspirerende inhoud die je hen biedt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij met PUBLICA en andere producten jouw bijeenkomsten naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bel ons voor meer informatie: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog