Ontdek ergonomisch zitten met de winnaar van de Iconic Award

Publicatiedatum: 20 dec. 2023 11:00:00

Ontdek ergonomisch zitten met de winnaar van de Iconic Award

Het belang van goed zitten tijdens kantoorwerk kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Stel je voor, je zit op kantoor, probeert je te concentreren op die belangrijke presentatie, maar het enige waar je aan kunt denken is: "Had ik maar een betere stoel!" Dit is waar ergonomie om de hoek komt kijken. Iets waar onze afdeling “Office Furniture” veel waarde aan hecht.

Ergonomie is voor jouw gezondheid!

Ergonomie, in de context van kantoorstoelen, gaat over het ontwerpen van meubels die niet alleen comfortabel zijn, maar ook gezond voor je lichaam. Het is de kunst van het vermijden van die ongemakkelijke "einde van de werkdag" rugpijn.

Ergonomie op kantoor is een must!

Voor iedereen die nog steeds urenlang op een keukenstoel zit: Je bent verkeerd bezig!! Nu hoor ik een paar onder jullie denken: ‘Oh, ik heb een echte bureaustoel, mij kan niks gebeuren.’ Niets is minder waar. Ook bij bureaustoelen is het de kunst om het kaf van het koren te scheiden. Wij kunnen je adviseren daarbij. En de uitkomst hoeft niet persé te leiden naar de winnaar van de Iconic Award, maar ik wil het in deze blog wel hebben over deze winnaar.

De winnaar van de Iconic Award Interior Design

Slimme detailoplossingen - Duurzame productontwikkelingen  - Innovatief ontwerp

Dat zijn de 3 punten waar naar gekeken wordt. In 2019 won de JET.III van König + Neurath. Deze stoel is niet zomaar een zitplaats; het is een meesterwerk van ergonomisch design. Het is niet voor niets dat deze stoel in 2019, kort nadat hij op de markt is gekomen, de Iconic Award heeft gewonnen. Met zijn filigrane design en intuïtieve functies, zoals het speciaal ontwikkelde “Synchroon-mechaniek”, ondersteunt deze stoel een vloeiende beweging en biedt het aanpasbaar comfort, wat betekent dat het geschikt is voor mensen in alle vormen en maten. Het is bijna alsof deze stoel zegt: ‘Maak je geen zorgen, ik heb je rug’ - letterlijk en figuurlijk!

En niet vergeten: deze stoel is duurzaam! 

Design en comfort; De JET.III's #keepsmilingeffect en Iconic Award-Winnende Eigenschappen

Dat komt door het ontwerp! De rugleuning van de JET.III, met zijn delicate verbindingen, doet denken aan de ribbenstructuur van een blad of de silhouet van een wervelkolom. Het is niet alleen een stoel; het is bijna een kunstwerk. Dus, als je ooit in een vergadering zit en je afvraagt waarom iedereen zo gelukkig lijkt, kan het gewoon zijn dat ze allemaal op een JET.III zitten. Want zoals ze bij König + Neurath zouden zeggen, deze stoel heeft het #keepsmilingeffect. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet de hele dag door een reden hebben om te glimlachen, zelfs als je vastzit in een eindeloze Zoom-vergadering?

Wil je deze stoel of heb je advies nodig? Bel ons: +31 (0) 45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog