Ontdek CUBIX.A van K&N: Een revolutie in kantoorinrichting!

Publicatiedatum: 18 sep. 2023 10:00:00

Ontdek CUBIX.A van K&N: Een revolutie in kantoorinrichting!

Stelt je voor: je loopt je kantoor binnen en met slechts enkele bewegingen verander je de hele dynamiek van de ruimte. Wat vroeger een stijf, onveranderlijk kantoorlandschap was, is nu een levendig speelveld voor creativiteit. Maak kennis met CUBIX.A van K&N.

CUBIX.A is eenvoudig, duurzaam en mooi

De schoonheid van CUBIX.A ligt in de eenvoud van het ontwerp, gecombineerd met de duurzaamheid van onbehandeld multiplex van zeeden (een dennenboom uit het mediterrane gebied). Een natuurlijke gevoel dat naadloos past in de hedendaagse kantooromgeving en dat blijft inspireren.

CUBIX.A is stapelen zonder gereedschap   

En het beste deel? Je hoeft geen expert te zijn in interieurdesign. Of je nu een ontspannen communicatiezone, een dynamische workshopruimte of een mobiele presentatiewand wenst, met CUBIX.A zijn de mogelijkheden eindeloos! En ja, je leest het goed, deze houten wonderdozen kunnen zonder enig gereedschap worden gecombineerd en aangepast. Van XS tot XL, elke module is ontworpen met jou in gedachten.

Enkele van de fantastische toepassingen van CUBIX.A:

- Als podiumelementen die elke presentatie tot leven brengen;
- Flexibele werktafels die passen bij elke brainstormsessie;
- Stijlvolle balies die jouw entree een WOW-factor geven;
- Thuiswerkplekken die comfort en efficiëntie combineren.

En dat is nog maar het begin! Ontwerp, experimenteer en beleef de vrijheid om je kantoor elke dag opnieuw vorm te geven.

Exclusief bij Kantoorartikelen.nl

Wij zijn er trots op te mogen vermelden dat wij een erkende partner zijn van K&N. Dit betekent dat je via Kantoorartikelen.nl toegang hebt tot de volledige range van CUBIX.A producten. Richt je kantoor flexibeler in dan ooit tevoren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van CUBIX.A en creëer de werkomgeving waarvan je altijd hebt gedroomd!

Bel ons: 0031 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *