Milieubewust “webshoppen” kan in ieder geval geen kwaad

Publicatiedatum: 17 aug. 2023 10:00:00

Milieubewust “webshoppen” kan in ieder geval geen kwaad

Er is een heftige discussie over klimaatverandering aan de gang en menselijke invloed daarop. Het is als een vurig potje tafeltennis waarbij niemand echt lijkt te weten wie de winnende slag zal slaan. Maar hé, laten we dat verhitte debat even terzijde schuiven en ons richten op iets waar we het wél over eens kunnen zijn: het maken van bewuste keuzes voor onze planeet en de mensen die erop wonen kan in ieder geval geen kwaad!

Goedheid is geen kwaadheid

Welkom bij kantoorartikelen.nl, waar het leveren van benodigdheden voor je werkplek niet alleen over post-its en paperclips gaat, maar ook over het maken van een positieve impact op onze wereld voor iedereen die dat wil. Het is als een snoepwinkel voor bewuste kopers die graag hun kantoorruimtes willen vullen met producten die een extra sprankje goedheid aan de aarde en onze medemensen toevoegen.

Toverwoorden

Dus laten we het hebben over een paar toverwoorden die de harten van milieu- en sociaalbewuste zielen sneller doen kloppen: eco, FSC, EKO, Rainforest en Fairtrade. Het zijn als de superhelden van de keurmerken en labels, die bovenop je notitieblokken en pennen springen om je te herinneren aan de kracht van je keuzes.

Aardvriendelijk

Katjing, dat is het geluid van de kassa van onze planeet die rinkelt elke keer dat je een eco-gelabelde schrift of een FSC-gecertificeerde map koopt. Eco, kort voor ecologisch, is als een knipoog van Moeder Natuur naar je waardering voor duurzaamheid. FSC, oftewel Forest Stewardship Council, is als een warme knuffel voor de bossen die ons schone lucht en sereniteit geven. En EKO? Wel, dat is als het hoogste compliment dat je aan biologisch geproduceerde kantoorartikelen kunt geven.

Fair   

Regenwouden hebben dat magische vermogen om ons hart sneller te laten slaan en dat doen ze ook voor onze planeet wanneer ze worden beschermd door producten met het Rainforest-keurmerk. En dan hebben we nog Fairtrade, de engelachtige redder van eerlijke handel, die je vertelt dat de mensen achter de productie van bijvoorbeeld je koffiebonen eerlijk worden behandeld en fatsoenlijk worden betaald.

Goed geweten

Op onze webshop vind je een caleidoscoop van mogelijkheden om te winkelen met een goed geweten. Kies uit een schat aan kantoorbenodigdheden die deze mooie labels en keurmerken dragen, en voel je goed terwijl je je werk doet.

Dus, terwijl we allemaal blijven discussiëren over de nuances van klimaatverandering en menselijke invloed daarop, laten wij, bij kantoorartikelen.nl, ons bezighouden met het leveren van een overvloed aan opties die je helpen. Het enige wat je hoeft te doen, is je winkelmandje vullen met de kracht van positieve keuzes en een vleugje duurzaamheid en zo je kantoor veranderen in een toevluchtsoord voor verandering. Happy shopping! 🌍🌱

Baat het niet, dan schaadt het niet - voorbeelden

Langere levertijd
Peeze Rainforest donker 100% Arabica koffiebonen 1kg

€ 23,80*
Levering (verwacht):
Ecoclin Tabs vaatwastabletten doos 200 stuks

€ 96,19*
Levering (verwacht):
Viltstift edding 28 whiteboard Ecoline rond 1.5-3mm groen

€ 1,08*

Thee

Handige dispensers, displays, theekisten en zelfs citroencupjes maken het assortiment compleet.&nbs...

Vind hier Fairtade thee
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog