Maatwerk kantoorinrichting voor dynamische werkomgevingen: Creëer een inspirerende bedrijfscultuur (van werkplek naar plek om te werken deel 7)

Publicatiedatum: 7 nov. 2023 11:00:00

Maatwerk kantoorinrichting voor dynamische werkomgevingen: Creëer een inspirerende bedrijfscultuur (van werkplek naar plek om te werken deel 7)

Toen het team van "Office Furniture" van kantoorartikelen.nl een nieuwe kans in het vooruitzicht werd gesteld, begon het verhaal niet met een snelle offerte. Nee, dit was een verhaal waarin nieuwsgierigheid en grondigheid de basis waren. Onze prospect, een bedrijf dat zijn tentakels had uitgestrekt naar een nieuw hoofdkwartier, stond aan de vooravond van een transformatie. Ze dachten dat ze slechts vier muren en een dak nodig hadden om te vullen met stoelen en bureaus. Maar net als de legendarische zwanenzang van een bekende componist, waren deze muren bestemd om te resoneren met de cultuur en ambities van het bedrijf.

Inrichten is ook cultuur en doel inventariseren

Dus toen de prospect aanbelde bij ons met de vraag om een snelle invulling van hun kale ruimtes, deden wij iets onverwachts. We openden niet onze catalogus, maar ons notitieblok en stelden vragen. Véél vragen. Want elk bedrijf is een ecosysteem op zich en het inrichten daarvan is een wetenschap en kunst tegelijk.

Ons gesprek met de prospect was een symfonie van ideeën. Wanneer zij spraken over bureaus, hoorden wij 'samenwerking'. Waar zij verlichting zagen, zagen wij 'inspiratie'. En in plaats van louter meubelstukken, zagen wij de fundamenten voor een levendige bedrijfscultuur.

Inrichting beïnvloedt de kwaliteit van het werk

De locatie kon worden ingericht met een unieke combinatie van ruw hout, glas en open ruimtes en we brachten een verhaal van maatwerk en visie. We deelden met de prospect hoe ruimtes creativiteit uitademden, hoe hun kantoren niet alleen werkomgevingen waren, maar podia voor strategische masterminds en creatieve geesten.

Een kantoor kan een aangename omgeving zijn

We wezen hen op het belang van een kantoor dat meer is dan een verzameling meubels – een kantoor dat dynamiek ademt, waar flexibiliteit meer is dan een modewoord, waar kasten niet alleen kasten zijn, maar sociale knooppunten én waar tafels en stoelen niet simpelweg 'meubels' zijn, maar instrumenten voor gezondheid en welzijn.

Ons voorstel was niet zo maar offerte, het was een visie   

We boden aan om samen ruimtes te creëren, waarbij elke vierkante meter een verhaal van hun merk en missie vertelde.

En zo werd het kale nieuwe gebouw niet zomaar gevuld, maar getransformeerd. Toen de inrichting compleet was, stond er een omgeving die niet alleen de praktische eisen van het moderne kantoorleven vervulde, maar ook de ziel van het bedrijf weerspiegelde.

De prospect, nu cliënt, was meer dan tevreden. Ze waren geïnspireerd. En bij onze afdeling "Office Furniture" wisten we dat we meer hadden gedaan dan verkopen; we hadden een podium gebouwd voor de toekomstige successen van onze cliënt. Dit was niet het einde van een project, maar het begin van een nieuwe manier van werken, van denken, van zijn. Dit was kantoorinrichting met een ziel, maatwerk in zijn meest inspirerende vorm.

Ook behoefte aan advies: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog