Leitz Icon Smart Labelsysteem, de allerslimste etiketprinter

Publicatiedatum: 18 mei 2022 14:38:56

Leitz Icon Smart Labelsysteem, de allerslimste etiketprinter


De Leitz Icon is de nieuwste generatie etiket- en labelprinter. Briljant en uniek tegelijk, want met dit slimme labelsysteem kun je altijd en overal supersnel printen, niet alleen vanaf je pc, laptop of Mac, maar ook vanaf je smartphone of tablet. Flexibel, mobiel en heel gemakkelijk in het gebruik. Met de compacte en mooi vormgegeven Leitz Icon print je nu fluitend ieder label of etiket op elk gewenst moment en dat sneller dan ooit: tot maar liefst 200 etiketten of labels per minuut!

Net zo digitaal als de rest van jouw wereld!

De Leitz Icon komt tegemoet aan al jouw wensen! Leitz heeft begrepen dat de toekomst digitaal is en ontwikkelde een labelsysteem dat WiFi compatibel is met quasi alle digitale toestellen. De positionering ‘ Net zo digitiaal als de rest van jouw wereld!’ komt dan ook niet uit de lucht vallen. Maar, zoals gezegd, het Leitz Icon systeem is ook perfect te bedienen vanaf je computer of laptop, al dan niet met een USB-aansluiting.


App-gebaseerd

Als thermische printer, je hebt dus geen inkt of toner nodig, is deze slimme mobiele kantoormachine uitermate eenvoudig te bedienen, want alles wordt gedaan vanuit de app. Eigenlijk is het een 3-in-1 toestel, dat de kwaliteiten van de klassieke labelmakers en etiket- en labelprinters combineert en dat tegelijk het beste, slimste en snelste alternatief is voor het bedrukken van etiketten op A4-vellen.


Leitz Icon biedt nog veel meer voordelen

• De intelligente ‘klik-in cartridges’ voor de Leitz Icon zijn uniek: via een chip monitoren zij op elk moment het type, de hoeveelheid en de grootte van de tapes.

• Extra pluspunt is dat de Leitz Icon etiketten en labels van zowel plastic als van karton en papier in verschillende printrichtingen print.

• De grootste labelvariant is 88 mm breed en heeft een lengte tot 2 meter.

• Supergemakkelijk in gebruik: je plaatst de cartridge en start met printen. De labels laden automatisch.

• Je kunt je labelprinter overal gebruiken, ook onderweg dankzij de oplaadbare Li-on externe accu.

• Met een supersnelle printsnelheid tot maximaal 200 labels of etiketten per minuut én een geïntegreerd snijsysteem, dat je etiketten altijd op het juiste formaat snijdt, is de Leitz Icon absoluut onverslaanbaar

Trouwens, en dat vinden wij zeker niet onbelangrijk, alle Leitz labelprinter cartridges zijn gemaakt van papierpulp en zijn 100% recyclebaar!

Eerst zien, dan geloven?

Bekijk snel het filmpje en oordeel zelf hoe flexibel en makkelijk de Leitz Icon in gebruik is.