KantoorArtikelen.nl zet 1e Nederlandse Saab 9000 Aero (1993) in voor spoedbezorgingen

Publicatiedatum: 28 mei 2022 15:51:08

KantoorArtikelen.nl zet 1e Nederlandse Saab 9000 Aero (1993) in voor spoedbezorgingen


Vandaag op de kop af 10 jaar geleden plaatste facilitair manager Ivo Wetzels van Stienstra in Heerlen de allereerste bestelling bijKantoorArtikelen.nl. Ter ere van dit jublileum werd de Limburgse vastgoedgigant vanochtend met een ludieke bezorgactie verrast.

31 mei 2012

Eén uur na bestelling van 50 ordners en een bekroonde cradle2cradle Herman Miller bureaustoel stond KantoorArtikelen.nl al bij Stienstra op de stoep met een wel zeer bijzondere bolide: de allereerste Nederlandse Saab 9000 Aero Abbott Racing uit 1993. Deze nieuwste aanwinst van KantoorArtikelen.nl. werd op 1 april 2012 door directeur/eigenaar Igor Soons ‘naar huis gehaald’ en als grap bij de eerste eigenaar, Soons sr. (oprichter van het familiebedrijf ITC Alles voor uw kantoor N.V.), voor de deur geparkeerd. Onder het motto "KantoorArtikelen.nl komt naar je toe", staat de 300 pk sterke Saab vanaf vandaag ‘poleposition’ voor spoedleveringen in de regio.

Ivo Wetzels van Stienstra was vanochtend tot zijn grote verrassing getuige zijn van de ‘maidentrip’ van de Super-Zweed. Ter ere van het feit dat hij vandaag 10 jaar trouwe klant van KantoorArtikelen.nl is, werd hij getrakteerd op een wel zeer vlotte levering van de door hem bestelde artikelen. "Dit had ik kunnen verwachten", lacht facilitair manager Wetzels, die uit ervaring weet dat Soons altijd in is voor een grap. "Typisch KantoorArtikelen.nl, de persoonlijke noot voert hier altijd de boventoon. Dat in combinatie met het totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige produkten en diensten levert steevast een win-win situatie op. Service, snelheid, scherpe en vooral transparante prijzen, veelzijdigheid, meedenken en een gigantisch netwerk. Het klinkt als een cliché, maar in dit geval is het echt waar. Mijn voordeel: altijd de beste oplossing en bovenal houd ik kostbare tijd over voor andere zaken."